Su elektrik kazıları kasıma kadar sürecek

Güncelleme Tarihi:

Su elektrik kazıları kasıma kadar sürecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Şehirde yol bakımının yanısıra elektrik ve su-kanalizasyon kazıları da var. Bunların kasımdan önce bitmesi imkansız.

Avrupa Yakası'nın elektrik ihtiyacını karşılayan BEDAŞ'ın yatırım çalışmaları kasıma kadar devam edecek. Büyükşehir Belediyesi yatırım kazılarına 15 Mart-1 Kasım arasında izin veriyor. BEDAŞ'ın kazıları şöyle:

Aksaray Emlak Kredi Bankası önünden, Pertevniyal Lisesi istikametine 25 metrelik kazı

Bebek İnşirah Yokuşu, Bebek karakolu altı, 650 metrelik kazı

Bebek Dağ Sokak, 250 metrelik kazı

Etiler polis karakolu önü

Okmeydanı Fatih Sultan Caddesi, 150 metrelik kazı

Aksaray Atatürk Bulvarı Büyükşehir Belediyesi yanı, 400 metrelik kazı

Silivri Sağlık Ocağı istikametinde çay bahçesi karşısı, 150 metrelik kazı

Bahçelievler Barbaros Cad. Kaymakamlık karşısı, 300 metrelik kazı

İSKİ'nin kazıları

İSKİ tkazılarının bitiş tarihiyle ilgili kesin yanıt vermekten kaçınmakla birlikte çalışmalarının Kasım ayına kadar sürecek olan kazı programını şöyle açıklıyor:

Büyükçekmece: Kavaklı- Ali Çebi 6. Cadde, Yakuplu- 1. Bulvar Caddesi, Gürpınar- İstanbul Caddesi.

Küçükçekmece:Bayramtepe-Osmanlı Cad, 17 Sokak, Barış Cad-Tosun Sokak.

Bakırköy: Ataköy (1, 2, 3, 4, 5. Kısımlar), Zuhuratbaba Caddesi, Behçet Kemal Çağlar Cad., Dr. Remzi Kaancıgil Cad., Strasbourg Caddesi, Abuziyat Caddesi, Rauf Orbay Caddesi (Yanyol).

Beşiktaş : (İçmesuyu inşaatı) Türkali Mahallesi (bir kısmı daha önce tamamlandı), Viznezade Mahallesi (bir kısmı bitirildi), Barbaros Buvarı (Levent-Yıldız Mahalleleri arası), Yıldız Posta Caddesi, Büyükdere Caddesi, Feriköy-Taksim İsale Hattı (Eczacı, Tarçın, Bahçeiçi, Açıkyol Sokakları, Yay Meydanı, Kurtuluş, Tarlabaşı ve Taksim Caddeleri), Çeliktepe-Levent İsale Hattı, Beşiktaş Çırağan Caddesi, Etiler Nispetiye Caddesi

Kadıköy: Erenköy Mahallesi, Ethem Efendi Caddesi, Caddebostan Mahallesi, Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi, Mustafa Mashar Bey Caddesi, ZühtüPaşa Mahallesi, Kayışdağı Caddesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, 19 Mayıs Mahallesi, Bayar Caddesi, İnönü Caddesi, Şemsettin Günaltay Caddesi, Hasanpaşa Mahallesi, Acıbadem Caddesi, Çayıroğlu Cad., Osmanağa Mahallesi, Halitağa Cad., İçerenköy Mahallesi, Ali Nihat Tarlan Cad, Karslı Ahmet Cad., Halyolu Cad.

Sultanbeyli: Adil, Battalgazi, MimarSinan, Mecidilyeköy Mahallelerinin muhtelif sokakları

Kartal: Yakacık ve Çarşı Mahalleleri.

Tuzla: Orhanlı Beldesi, Merkez, Mecidiye, Aydınlı Mahallleri.

Üsküdar: Üçüncü İletim hattı için Libadiye Caddesi, Dördüncü İletim hattı için, Baraj Yolu, Fevzi Çakmak Caddesi, Salih Umurtak Caddesi, Atatürk Caddesi.

Ümraniye: TEM bağlantı yanyolu, Cengiz Topel Cad., Anafartalar Cad., Sultançiftliği Beldesi, Merkez ve Çamlık Mahalleleri, Kazım Karabekir Mah.-Adem Yavuz Cad., İnkılap Mah.-Atatürk Cad., Hekimbaşı Mah.-Alemdağ Cad.

Mahmutbey Yolu 2001'de bitecek

Yapımına Nisan 1999'da başlanan ve inşası bir buçuk yıldır Mahmutbey trafiğini daha da sıkışık hale getiren ek şerit inşaatı bu yıl da bitirilemiyor. İnşaat 2001 sonunda tamamen bitirilecek. Çalışma bölgede yetersiz olan 3 gidiş 3 geliş şerit sayısını 5'e çıkarmayı, ikişer şeritli yan yollar yapımını ve altı yeni köprüyü kapsıyor. Yaklaşık 2 buçuk trilyon lira keşif bedeliyle başlayan inşaatın gecikmesine ödenek yetersizliği neden oldu. İşin ilk etabı olan yeni şeritlerin bu yılın sonuna yetiştirilmesine çalışılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!