Statta ölen genç gözyaşlarıyla uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Statta ölen genç gözyaşlarıyla uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2009 15:49

Kayserispor - Gaziantepspor maçının ilk yarısında Kadir Has Stadı'nın Doğu Tribünü'nden havalandırma boşluğuna düşerek yaşamını yitiren 19 yaşındaki Ahmet Odabaşı'nın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Ahmet Odabaşı, dün akşam Kayserispor- Gaziantepspor maçı öncesi, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında işçi olarak çalışan, Kayserispor Genel Kurul üyesi ve kapı görevlisi olan babası Mustafa Odabaşı ile birlikte Kadir Has Stadı'na geldi. Hem babasına görevinde yardımcı olan hem de maçı izlemek isteyen genç, C Blok'tan tribünün üstündeki odaya doğru giderken, ayağının havalandırma boşluğuna denk gelmesi sonucu boşluğa düştü. Polis, kapı görevlileri ve itfaiye ekibi tarafından boşluktan ağır yaralı olarak çıkarılan Ahmet Odabaşı, kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün gece yaşamını yitirdi.

Bu sabah yapılan otopsinin ardından, Ahmet Odabaşı için Camikebir'de öğle namazından sonra cenaze namazı kılındı. Kayserispor Kulübü'nün de çelenk gönderdiği cenaze töreni için cami avlusuna gelen baba Mustafa Odabaşı, burada baygınlık geçirdi. Namazın ardından Ahmet Obaşı'nın cenazesi, Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Stat yetkilileri, "Ahmet Odabaşı, babası Mustafa Odabaşı ile birlikte 4 yıldır statta görev yapıyordu. Dün de 4 saat önce stada gelerek, Doğu Blok'taki kapı anahtarlarını teslim aldı. Sonra, havalandırma boşluğuna düştüğünü, ardından da öldüğünü ögrendik. Çok üzgünüz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!