Starların ceketi

Güncelleme Tarihi:

Starların ceketi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2009 17:40

Balmain ceket trendi hızla yayılıyor! Rihanna, Beyonce ve Victoria Beckham’la yayılan bu akımın bizdeki öncüleri ise Hadise ve Hande Ataizi...

Haberin Devamı

Hande Ataizi-Foto Galeri

 

Beyonce-Foto Galeri

 

Hadise-Foto Galeri

 

Victoria Beckham-Foto Galeri

 

Bu yıl moda dünyasına Fransız markası Balmain adeta damgasını vurdu. Sezonun en trend giysisi, markanın sivri vatkalı ceketleri oldu. Önce giyim tarzıyla tüm dünyada bir moda ikonu haline gelen Victoria Beckham, Balmain ceketi ile paparazzilere poz verdi. Ardından pop dünyasının parlayan yıldızı Beyonce, bir restorandan çıkarken yeni Balmain ceketi ile görüntülendi.

 

İLK GİYENLER

 

Haberin Devamı

Trend kısa sürede yayıldı, Victoria Beckham ve Beyonce’yi Rihanna, Lindsay Lohan ile Kim Kardashian takip etti. Yılın bu en dikkat çekici giysisi, dünyaca ünlü yıldızların tekelinde kalacak değildi tabii ki. Onların severek kullandığı bu ceketleri kısa sürede yerli ünlüler de keşfetti.

Balmain ceketi ülkemizde ilk giyenler, Hande Ataizi ve Hadise oldu. Öncülerden biri de Süperstar Ajda Pekkan’dı. “Beyaz Show”a konuk olan Pekkan, izleyicilerin karşısına markanın modellerine tıpatıp benzeyen, siyah bir ceketle çıktı.

 

VATKALARIN DÖNÜŞÜ

 

Özellikle askeri ya da bandocu görünümlü modelleri büyük ilgi gören Balmain ceketleri, vatkaları hayatımıza yeniden döndürdü. Bu ceketlerin en dikkat çekici özelliĞi ise, yüksek ve sivri vatkaları nedeniyle içinde askı varmış izlenimi veriyor olması...

 

FİYATI PAHALI

 

Balmain ceketleri, taklitleri çıkmadığı sürece, herkesin üzerinde görmek mümkün değil. Zira binlerce dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Örneğin Beyonce’nin giydiği, Michael Jackson’ın tarzını anımsatan siyah ceketin fiyatı tam 11 bin dolar.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!