'Söyleyiş tarzı çok tatlı geldi kabul ettim'

Güncelleme Tarihi:

Söyleyiş tarzı çok tatlı geldi kabul ettim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2018 10:48

Antalya’da, para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı A.E.’nin (44) cebinden 1034 lira alan R.G. (19) ve arkadaşı O.T. (20) polis tarafından yakalandı. Yapılan üst aramasında R.G.’nin çaldığı parayı iç çamaşırına sakladığı tespit edildi.

Haberin Devamı

Olay, dün akşam saatlerinde Kepez ilçesi Göksu mahallesinde meydana geldi. Madde bağımlısı olan ve otostopçuluk yapan R.G., iddialara göre birlikte olmak için pazarcılık yapan ve o sırada yoldan geçen A.E ile anlaştı. Müşterisi A.E ile birlikte yakındaki otluk ve çalılık alana giden R.G, müşterisinin soyunduğu sırada ’birileri geliyor’ diye kaçmaya başladı. R.G’nin kaçmasının ardından pantolonunu giyen A.E, cebindeki 1034 liranın olmadığını görünce yakında devriye görevi yapan polis ekiplerine şikayette bulundu.

İhbarın ardından harekete geçen polis, R.G ile kendisine yardım ettiği iddia edilen O.T.’yi yakaladı. R.G’nin üzerinde yapılan aramada iç çamaşırının içine gizlenmiş 1034 lira bulunurken, iki şüpheli gözaltına alındı.

Poliste sürekli gözyaşı döken ve pişman olduğunu söyleyen R.G., "Ne olur bizden şikayetçi olma. Paranı son kuruşuna kadar aldın bak" diye A.E.’ye yalvardı.

Haberin Devamı

Parasına kavuştuğu için mutlu olan A.E., "Kaldırımda giderken bir anda karşıma çıkıp, ’birlikte olmak ister misin’ diye sordu. Söyleyiş tarzı çok tatlı geldi, şeytana uydum" dedi.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!