Sosyete Ä°stanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Sosyete Ä°stanbulda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2006 00:00

Dünyada lüks mağazacılık konsepti içinde yer alan ve Türkiye’deki ilk mağazasını geçtiğimiz günlerde Kanyon Alışveriş Merkezi'nde açan Harvey Nichols, İstanbul'daki açılışını özel bir partiyle kutladı. Tasarımı, İngiliz etkinlik stilisti Johnny Roxburgh tarafından yapılan partiye, dünyaca ünlü modacı Roberto Cavalli'nin Kainat eski Güzeli eşi Eva Cavalli damgasını vurdu.

Haberin Devamı

 

Harvey Nichols İstanbul'un kutlama partisi, cemiyet hayatının ünlü isimlerini buluşturdu. İngiliz jet sosyetesinin organizasyonlarını düzenleyen Johnny Roxburgh'un tasarımını üstlendiği geceye iş, sanat, podyum ve sosyetenin ünlü simaları katıldı. Yaklaşık bin davetlinin katıldığı partide, şıklış yarışı vardı. Büyük önlemlerin alındığı partide konuklar tek tek gövenlik kontrolünden geçti. Dünyaca ünlü modacılardan Roberto Cavalli'nin Kainat eski Güzeli eşi Eva Cavalli de konuklar arasındaydı.

Sosyete Ä°stanbulda
Â
Sosyete Ä°stanbulda

Haberin Devamı

Geceye Tuğba-Mehmet Ali Erbil, İpek Tuzcuoğlu, Demet Şener-İbrahim Kutluay, Gönül Yazar, Yılmaz Morgül, Özlem Önal, Derin Mermerci, Tansa Mermerci, Nurettin Hasman ve sevgilisi Eda Taşpınar, Ayşe Hatun Önal, Güzide Duran, Emre Ergani-Şebnem Işık, Murat Evliyaoğlu ve sevgilisi Güliz Onursal gibi birçok ünlü isim katıldı.

Sosyete Ä°stanbulda
    Â
Sosyete Ä°stanbulda

Kutlama partisi için İngiltere’den gelen 12 kişilik bir ekip, kuş kostümleriyle şov yaparken, mağazanın her katında farklı konseptler oluşturuldu. Kutlama, saat 23.00'ten sonra mağazanın restoranı Gilt'te gerçekleştirilen ve İngiltereden özel olarak getirilen dansçı kızların şov yaptığı "gece yarısı partisi"yle sona erdi.

Sosyete Ä°stanbulda

Harvey Nichols'un İstanbul mağazasının açılışına, dünyaca ünlü modacı Roberto Cavalli'nin Kainat eski Güzeli eşi Eva Cavalli (solda) ile birlikte Unitim Yönetim Kurulu Başkanı Burç Cemiloğlu, Fendi Genel Müdürü Philippe Fortunato, Unitim Yönetim Kurulu Üyesi Berna Cemiloğlu, Christian Dior'un Avrupa ve Ortadoğu Başkanı Pierre Denis, Harvey Nichols Londra Bayi Satınalma sorumlusu Averyl Oates ve Harvey Nichols Londra Ticari İşler Müdürü Patrick Hanley katıldı. (soldan sağa)

Haberin Devamı

Açılıştan notlar

/images/100/0x0/55eaf898f018fbb8f8a28c25
* Dünyaca ünlü moda tasarımcıları Antonio Berardi, Catherine Malandrino ve Roberto Cavalli'nin Kainat esi Güzeli eşi Eva Cavalli, parti için yurtdışından gelen konuklar arasındaydı.

* Ayrıca gecede Chole Başkanı Ralph Toledano, Dolce&Gabbana Bölge Müdürü Lucio Ravinale, Hugo Boss Uluslararası Satış Müdürü Petra Bergmann, Marc Jabobs Avrupa Direktörü Alexis Mourot, Bottega Veneta Ceo'su Patrizio di Marco gibi birçok yabancı markanın üst düzey yöneticisi özel olarak Harvey Nicholas partisi için İstanbul'a geldi.

* Gecenin tasarımı için İngiltereden 35 kişilik bir ekip ve bir tır dolusu aksesuvar getirildi.

Haberin Devamı

* Davet için toplam 500 kişilik bir ekip görev yaptı.

* İstanbul'daki mağaza, firmanın tüm dünya üzerindeki 10'uncu mağazası.

* Harvey Nichols, büyük nüfusundan etkilendiği için İstanbul'daki mağazaya yaklaşık 13 milyon dolarlık yatırım yaptı.

/images/100/0x0/55eaf898f018fbb8f8a28c27
* Dünya cirosu 420 milyon dolar civarında bulunan Harvey Nichols, İstanbul mağazası için ilk yıl 40 milyon dolar ciro hedefliyor.

* Unitim Holding tarafından Türkiye’ye getirilen mağazada 300’den fazla markanın 150 bin ürünü yer alacak.

* MaÄŸaza 300 kiÅŸilik personeliyle, 3 katta toplam 8 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!