Soruyu bil davetiyeyi kazan

Güncelleme Tarihi:

Soruyu bil davetiyeyi kazan
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 03, 2010 11:58

Türkiye'nin önde gelen eğlence merkezelerinden Babylon ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sonucu hürriyet.com.tr okurları konserlere bilet şansını yakalamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Bu konserler kaçmaz. Babylon Beyoğlu'ndan sonra yeni mekanları Babylon Aya Yorgi'de gerçekleşecek olan etkinliklere davetiye kazanma şansı elinizde.

Türkiye'nin önde gelen eğlence merkezelerinden Babylon'un İzmir'deki eğlence merkezi Babylon Aya Yorgi'de bilet şansı yakalayabilirsiniz. 5 Ağustos 2010 Perşembe akşamı saat 23:00’da önce Pop müzik dünyasına getirdiği alternatif duruşla müzikseverlerin kalbinde her zaman özel bir yere sahip olmayı başaran Göksel, ardından Naim Dilmener ve Sarp Dakni ile eski 45'liklerle devam edecek olan geceye bilet kazanmanız için tek yapmanız gereken aşağıdaki soruyu yanıtlayıp bizlere göndermek.

Haberin Devamı
Soruyu doğru cevaplayan okuyucular arasından 1'inci, 20'inci, 50'inci, 70'inci ve 100'üncü okuyucular çift kişilik bilet kazanacaktır. Kazanan Hürriyet.com.tr okurları, bu muhteşem geceye tanıklık edecek.

Soruyu bil davetiyeyi kazan

ÖDÜLLÜ SORU

Pop müzik dünyasına getirdiği alternatif duruşla ve 'Depresyondanyım' isimli şarkısıyla müzikseverlerin beğenisini kazanan ve müzik piyasasında soyadını kullanmayan sanatçılar arasında yer alan Göksel‘in gerçek soyadı nedir?

CEVABI GÖNDER

 

7 Ağustos 2010 Cumartesi günü Nouvelle Vague’ın en ünlü vokalistlerinden Melanie Pain Miller sponsorluğunda çok özel bir yaz konseri için Nouvelle Vague ile beraber Babylon Aya Yorgi sahnesine konuk oluyor. Bu konsere bilet kazanmaklar için ise perşembe günü bizden ödüllü soruyu bekleyin!

Soruyu bil davetiyeyi kazan
Â
Soruyu bil davetiyeyi kazan

 

Katılım şartları;

* Cevap gönderen yarışmacıların adını, soyadını, telefon numarasını ve e.mail adresini yazması zorunludur.

* Etkinlik İzmir / Aya Yorgi'de gerçekleştiğinden İzmir'den katılacak okuyucular dikkate alınacaktır.

* Kazanan yarışmacı ödülünü bir başka kişiye devredemez.

* 18 yaşından küçükler mekâna giremez.

Haberin Devamı

* Kazananlara ödülle ilgili bilgiler 28 Temmuz 2010 Çarşamba günü mail yoluyla verilecektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!