Sonisphere heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Sonisphere heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 13:01

Türkiye'de rock ve metal müzikseverler tarafından heyecanla beklenen Sonisphere Festival 25 Haziran günü başladı ve bugün festival heyecanını yaşamak için son gün.

Haberin Devamı

Cuma gecesi ünlü Alman grup Rammstein ile kapıları açan Sonisphere Festival Pentagram, Stone Sour, Ete Kurttekin gibi isimlerle geceye devam etti.

Cumartesi gecesi ise Manowar, Accept, Hayko Cepkin gibi isimler Sonisphere'de sahne aldı. Festivalin belki de en heyecanlı günü ise son günü. Metallica, Megadeth, Anthrax, bu gece aynı sahneden geçecekler.

Son gün için hala biletler tükenmiş değil. Metallica'yı izlemek isteyenler 21:00'da biletlerini alıp İnönü Stadyumu'nun yolunu tutabilirler.

METALLICA İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Sonisphere 2010 Festivali kapsamında dünyaca ünlü Rock müzik grubu Metallica'nın Beşiktaş'taki İnönü Stadyumunda vereceği konser için geri sayım başladı. Birçok rock grubunun sahne alacağı festivalin son gününde Rock müzik severler Metallica için gece saatler öncesinden stadyum önünde beklemeye başladı.

Haberin Devamı

SAATLER ÖNCESİNDEN BEKLEMEYE BAŞLADILAR

Rock Müzik severler saat 19.00'da başlayacak Slayer ve saat 21.00'de başlayacak Metallica konseri için saatler öncesinden Beşiktaş'taki İnönü Stadyumu önünde beklemeye başladı. Saat 13.00'de kapıların açılmasını bekleyen Metallica hayranlarının siyah giymesi dikkat çekti. Metallica hayranları arasında saatler önceden konser için beklemeye başlayanlar da vardı. Gece saat 23.00'de beklemeye başladığını söyleyen bir Rock sever amaçlarının arkadaşlarla hem konser izlemek hem de konser öncesi sohbet etmek olduğunu söyledi.

SESLERİ KISILDI

Metallica'yı görmek için geceden beri bekleyenlerin arasında bayanlar da vardı. Gece saatlerinden itibaren beklemenin zor olduğuna dikkat çeken kadın Rock sever, İnönü satadyumuna hazırlıklı geldiklerini ve yemek yiyerek sokakta uyuduklarını söyledi. Sonisphere 2010 Festivali kapsamındaki diğer konserleri takip edenler arasında sesi kısılanlar da vardı. Beklemekten yorulanların oturarak beklediği konser için stadyumun kapıları saat 13.00'de açılacak. Metallica konseri saat 21.00'de başlayacak ve 23.00'e dek sürecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!