Son teknoloji hediyeler

Güncelleme Tarihi:

Son teknoloji hediyeler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2009 11:53

Teknolojik ürünler, sevdiklerinize yeni yıl hediyesi almak için iyi bir alternatif olabilir.

Haberin Devamı

Bu yılbaşında çocuğunuzu bilgisayarla, sevgilinizi fotoğraf makinesi ya da cep telefonuyla, annenizi son teknoloji mini fırınla mutlu edebilirsiniz. Üstelik çoğu markanın yılbaşına özel uyguladığı kampanyalardan faydalanarak...

İndirim ay sonuna kadar

Canon marka ürünlerde yeni yıla özel fırsatlar var. Aralık ayı boyunca fotoğraf makineleri, video kameralar, yazıcılar ve daha birçok üründe hediye ve indirim kampanyası devam edecek. Ayrıca farklı noktalarda kurulacak olan Canon standları ve Canon TIR’ı ile de kampanyalı ürünleri birebir test etmek ve deneyimlemek mümkün olacak. Standlarda isteyen herkes görüntüleme kalitesi yüksek Canon fotoğraf makineleri ile fotoğraf çekebilecek ve yine son model Canon yazıcılarla anında baskısı yapılacak olan fotoğraflar sahiplerine hediye edilecek. Canon etkinliklerini takip etmek ve kampanya fırsatları hakkında bilgi almak için www.aralikfestivali.com adresini tıklayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yeni başlayanlar için bilgisayar

Masaüstü ve dizüstü bilgisayar almak isteyenler için Vestel yeni Onyx serisini üretti. Yüksek hard disk kapasitesine sahip Onyx Plus Notebook, ergonomik klavye tasarımıyla kullanım kolaylığı sunuyor. Bilgisayar oyunu merakları, yüksek performanslı ekran kartı sayesinde daha hızlı grafikler bulacak.
Vestel’in Itallboy Surround ses sistemi serisi ise evde konser keyfi yapmak isteyenlere hitap ediyor. Hareketli disco ışıklarıyla, parti havasında müzik dinlemeyi sağlıyor. Hassas dokunmatik paneli ve parlak siyah alüminyum dış çizgileriyle estetik bir görüntüye sahip. Docking istasyonu ile de iPod’daki müzikleri çalabilme özelliğine de sahip.

Vestel’in ızgara fonksiyonlu dijital mikrodalga fırını MW-GD23’ün zaman ayarlı pişirme fonksiyonu var, istenen saatte çalışmaya başlıyor. Donmuş gıdaları daha hızlı ve kolay çözüyor, express pişirme fonksiyonuyla da yemeklerin çabuk hazırlanmasını sağlıyor. Mikrodalga ve ızgara fonksiyonlarını bir arada kullanmaya olanak tanıyan ürünün, dijital dokunmatik kontrol paneli bulunuyor.

Dokunmatik ekran klavyeye dönüşebiliyor

Haberin Devamı

Samsung S5233 Star, 11.9 mm’lik incelikteki kompakt gövdesinde en son multimedya özelliklerini barındırıyor. Ekranı 3.0 inc ve tam dokunmatik. Fotoğraflı telefon rehberi var. 3MP’lik kamera ve QVGA@15fps’yi destekleyen video kayıt özelliği bulunuyor. 50MB hafıza kapasitesi, micro SD ile 8GB’a kadar yükseltilebilen harici bellek yuvası var. Ekranı QWERTY klavyeye dönüşebilen telefonda ayrıca “hareket kilidi” özelliği de yer alıyor.

Notebook alana kamera hediye

Teknosa mağazalarında cep telefonundan notebook’a birçok ürün, yılbaşına özel fiyatlarla satılıyor. Nokia 1208, 3600S ve 2680S ile Samsung I8910 ve M8910 modeli cep telefonlarına Teknosa Kart sahipleri yüzde 10 indirimle sahip olabilir. Ayrıca Sony Ericsson’un 3G’li J105I model cep telefonuna da sadece Teknosa mağazalarından ulaşabilirsiniz. Kampanya kapsamında HP Pavilion serisinden VT 930, VT 931 ve VY 655 modeli notebooklar’a 150 lira indirimle sahip olmak mümkün. Ayrıca, Toshiba A350 22Z modeli notebook, dijital kamera hediyeli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!