Son söz Adli Tıp’ın

Güncelleme Tarihi:

Son söz Adli Tıp’ın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2005 01:52

Gamze Özçelik’in iddiaları, Adli Tıp’ta incelenecek. İlk olarak görüntülerin kaynağının Gökhan Demirkol’un cep telefonu ya da bilgisayarı olup olmadığı araştırılacak.
  Özçelik'in avukatından itiraz

Manken ve oyuncu Gamze Özçelik’in ‘Bana tecavüz eden eski sevgilim Gökhan Demirkol’du’ iddiası, ‘Görüntülerde sadece bedeninin bazı bölümleri gözüken sanığın Demirkol olup olmadığı nasıl belirlenecek?’ sorusunu gündeme getirdi. Adli süreçte savcılık elden ele dolaşan e-postalardan yola çıkarak cep telefonundan yapıldığı tespit edilen görüntülerin kaynağına ulaşmaya çalışacak. Eğer görüntüler direkt cep telefonundan veya Gökhan Demirkol’un kullandığı bilgisayardan sürüldüyse IP numaralarından bu tespit yapılacak. Görüntü incelemesi ise Adli Tıp’ta yapılacak. Bu tür soruşturmalarda delil durumu Adli Tıp Kurumu’ndan alınacak raporla biçimleniyor. Savcı mahkemeden ‘uzuv tanımı’ kararı çıkartacak. Demirkol, Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek ve tüm bedeni ayrıntılarıyla incelenip görüntülenecek. Belirgin vücut izleri varsa görüntülerle karşılaştırılıp rapor hazırlanacak. Raporda ‘Görüntülerdeki kişi, aynı kişidir’ sonucuna ulaşılırsa Gökhan Demirkol hakkında dava açılacak.

AVUKAT: Tutuklansın

Gamze Özçelik’in avukatı Ali Aydın, Gökhan Demirkol’un mahkemece serbest bırakılmasına itiraz ederek tutuklanmasını talep edeceklerini söyledi. Avukat Aydın, ‘Görüntüleri Gamze izleyince oranın Gökhan Demirkol’un anne babasına ait yatak odası olduğunu anladı. Bundan emin olduktan sonra müracaatta bulundu’ dedi.

Bu olayın çabuk geçmesini istiyorum

Gamze Özçelik dün akşam Mehmet Ali Birand’ın sunduğu Kanal D Ana Haber’e konuk oldu. Özçelik, Birand’ın, ‘Gerçekler ve Düşler dizinizin adı. Sen şu anda gerçekleri yaşıyorsun düşlerin ne Gamze?’ sorusuna ‘Sadece mutlu ve huzurlu olmak’ yanıtını verdi. Birand’ın, ‘Bugün Türkiye’nin en çok konuşulan kişilerinden birisin. Bu hoşuna gidiyor mu?’ sorusunu da şöyle yanıtladı: ‘Hayır hoşuma gitmiyor. Bu olayın mümkün olduğunca çabuk geçmesinden yanayım. Bu konuda duygularımı ifade edemiyorum, bir şey söylemek istemiyorum.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!