Son randevu

Güncelleme Tarihi:

Son randevu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Restoran sahibi ile arkadaşı, orman yolunda kurşunlandı. Polise göre, ölüm randevusu çek-senet mafyasının işi.

Uludağ yolunda çifte infaz

ULUDAĞ eteklerinde kurulu Zeyniler Köyü yakınlarında kahveci Turan Göçmen (28) ile restoran sahibi Nejdet Ögel (34), birer kurşunla öldürüldü. Önceki gece yarısı 155 Polis İmdat telefonunu arayan bir kişi, ormanlık alandan silah sesi geldiğini ihbar etti. Bölgede araştırma yapan polis yol kenarında parketmiş halde duran 16 EK 958 plakalı özel otomobilin sağ sol tarafında araca 4-5 metre uzaklıkta iki ceset buldu.

Boş bira kutuları bulundu

Polis ekipleri de kentte operasyon başlatırken, öldürülen kişilerin Zeyniler'de oturan Turan Göçmen ve Nejdet Ögel olduğu, göğüslerine sıkılan birer kurşunla öldürüldükleri saptandı. Katille, kurbanlarının randevulaştığı tahmin edilen buluşma yerinde 2 boş kovan ve patlamamış 1 mermi bulunurken, otomobildeki boş bira kutuları da dikkat çekti.

Otomobili terkedip kaçmış

Jandarma ve polisin ortak çalışması sonucu, Ögel ile Göçmen'in, çek-senet işi yaptığı ileri sürülen Şahin Gül adlı kişinin öldürttüğü belirlendi. Operasyon sonucu, Gül'ün 16 DM 246 plakalı otomobilini Teferrüç Mahallesi'nde terkedilmiş halde bulundu. Cinayetin çek-senet tahsilatından kaynaklanan anlaşmazlık yüzünden işlendiği sanılırken, öldürülen Göçmen ve Ögel'in cesetleri otopsi için Adli Tıp'a kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!