Son görüşme tüpçüyle

Güncelleme Tarihi:

Son görüşme tüpçüyle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2015 02:25

CEBECİ’deki evinde önceki gün ölü bulunan ASELSAN’da görevli elektrik elektronik mühendisi Erdem Uğur’un cenazesi otopsisinin ardından ailesine teslim edildi. Raporda Uğur’un ‘gaza bağlı zehirlenerek’ öldüğü belirtildi.

Haberin Devamı

AİLESİNDEN SUÇ DUYURU

Oğullarının cenazesini İzmir’e götüren Uğur Ailesi, “Çocuğumuz intihar edecek bir yapıda da değildi. Ölümü araştırılsın” diyerek suç duyurusunda bulundu. Ölümü şüpheli bulan Cumhuriyet Savcılığı da soruşturma başlattı, işe gitmediği 2 gün içindeki telefon trafiğinin belirlenmesi için de cep telefonu incelendi. Bu incelemede, Uğur’un telefon ile en son tüp bayisini arayarak mutfak tüpü siparişi verdiği belirlendi.

CHP: Ölümler araştırılmalı

CHP, ASELSAN çalışanlarının şüpheli ölümlerinin araştırılması için Meclis Araştırması açılmasını talep etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve Veli Ağbaba ile arkadaşlarının imzasıyla hazırlanan önergede, “Olaylar, intihar ve kaza ihtimalleri ile basite indirgendiği takdirde, ülke savunmasını ilgilendiren birçok konunun da üstü kapatılacak” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!