Son dakika... Suç örgütü lideri Fırat Delibaş yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Suç örgütü lideri Fırat Delibaş yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 15:36

Firari olarak aranan suç örgütü lideri Fırat Delibaş, polis tarafından bir adamıyla beraber İstanbul Beyoğlu'nda yakalandı.

Haberin Devamı

Bir dönem ‘Kapkaç Baronu’ olarak anılan Fırat Delibaş, Beyoğlu’nda bir ofiste yakalandı. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz yıl Fırat Delibaş ve adamlarına yönelik 9 ilde operasyon düzenlemiş, 27 kişiyi gözaltına almıştı. Fırat Delibaş ise yapılan aramalara rağmen bulunamamıştı.

Bu operasyonda, kapkaç ve hırsızlık mallarını evlere depolaması ve sokakları kameralarla izlemesiyle gündeme gelen Delibaş’ın 10 adamı tutuklanırken, Delibaş hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. İstanbul’da uyuşturucu ticareti, rüşvet, tehdit, yağma gibi birçok suça karıştığı iddia edilen Delibaş’ın izine Beyoğlu’nda rastlandı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Özel harekât timleri, bir ofiste olduğu belirlenen Fırat Delibaş’ı gözaltına aldı. Yanında bulunan bir adamıyla birlikte yakalanan Fırat Delibaş sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!