Sivas'ta iki otomobil çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Güncelleme Tarihi:

Sivasta iki otomobil çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2018 13:12

Sivas'ın İmranlı ilçesi’nde iki otomobilin çarpışması sonucu ikisi çocuk 5 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

SİVAS'ın İmranlı ilçesinde, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlardan biri alev alırken, kazada ikisi çocuk 5 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 12.30 sıralarında Sivas- Erzincan karayolu İmranlı ilçesi girişinde meydana geldi. Henüz sürücülerinin kimlikleri tespit edilemeyen 06 ERN 77 ve Hamza Aydemir (38) yönetimindeki 34 BMV 30 plakalı otomobiller, kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası LPG takılı olduğu belirtilen 06 ERN 77 plakalı otomobil alev aldı.

YANAN OTOMOBİLDEN ÇIKAMADILAR

Kazada tam bir can pazarı yaşanırken, ihbar üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yanan araçta bulunan 2'si çocuk 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Bir kişi ise kaldırıldığı İmranlı Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

Haberin Devamı

İtfaiye ekipleri de yanan otomobile müdahale ederek söndürdü. 

YARALI 5 KİŞİ HASTANEDE TEDAVİYE ALINDI

Diğer araçtan yaralı olarak çıkarılan aynı aileden Saliha, Hamza, Güldenaz, Muhammed (12) ve Ebubekir Aydemir (8) ambulanslarla Sivas kent merkezindeki Numune ve Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sivasta iki otomobil çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!