Bir evde iki ceset bulundu... Korkunç detay!

Güncelleme Tarihi:

Bir evde iki ceset bulundu... Korkunç detay
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2017 10:21

İstanbul Sancaktepe Sarıgazi'de bulunan 4 katlı binadaki bir dairede 2 kardeşin cesedi bulundu. Şahısların çekiçle öldürüldükleri belirtilirken olaya ilişkin bir kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Sancaktepe Sarıgazi’de bulunan 4 katlı binanın en üst katındaki dairede 2 erkeğe ait ceset bulundu. 6 kişinin kaldığı belirtilen eve ihbar üzerine sabah saatlerinde çok sayıda polis ekibi sevk edildi. ÿEve gelen polisler, Barış K. ve Metin K. ’nin cesediyle karşılaştı. İki kardeşin çekiç ve bıçakla öldürüldüğü belirlendi. Bir süre sonra yakındaki bir kahvehanede yine bıçak ve çekiçle Hüseyin Batmaz’ın yaralandığı belirlendi. Olayla ilgili Mehmet B. gözaltına alındı.

'PİŞMANIM' DEDİ

Sağlık kontrolünden geçiril en Mehmet B. polis merkezinden çıkışta ’Pişmanım’ dedi. Şüphelinin Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği’nde sorgusu sürüyor.

"SABAH ÇOK SES VARDI"

Sabah saatlerinde daireden gürültüler geldiğini belirten alt komşu Gönül Arslan, "Bekar evi; ama anne babası memlekette. Arkadaşları falan gelip gidiyordu. Sabah çok ses vardı. Önceden de sesler geliyordu bir şey düştüğünü zannettim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Savcı ve polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!