Son dakika: PKK'ya ağır darbe! 8 terörist etkisiz hale getirildi

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: PKKya ağır darbe 8 terörist etkisiz hale getirildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2019 10:38

MSB'den yapılana açıklamada, ''Türk Silahlı Kuvvetleri ve Millî İstihbarat Teşkilatımızın koordineli çalışması sonucu Irak kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 8 PKK'lı terörist hava destekli harekât ile etkisiz hale getirildi'' denildi. Ayrıca, Jandarma Genel Komutanlığı, Kıran-6 operasyonu kapsamında Van'ın Gürpınar ilçesi kırsalında terör örgütüne ait silah ve mühimmatlar ile çok sayıda örgütsel malzeme ele geçirildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Irak kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen PKK'lı 8 terörist hava destekli harekatla etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatının koordineli çalışması sonucu Irak kuzeyindeki Metina bölgesinde PKK'lı teröristler tespit edildi. Düzenlenen hava destekli harekatla 8 terörist etkisiz hale getirildi.

KIRAN-6'DA PKK'YA AİT SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma Genel Komutanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, Van İl Jandarma Komutanlığınca Kıran-6 operasyonunun sürdürüldüğü bildirilerek, “Gürpınar kırsalında gerçekleştirilen operasyonda; 1 RPG 7 roketatar, 1 keskin nişancı tüfeği, 14 el bombası, 34 antitank roketatar mühimmatı, 18 kilo TNT, 4 el yapımı patlayıcı düzeneği ve çok sayıda örgütsel malzeme ele geçirilmiştir" denildi.

Son dakika: PKKya ağır darbe 8 terörist etkisiz hale getirildi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!