Son dakika... MSB duyurdu: İşte etkisiz hale getirilen terörist sayısı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2019 20:16

Milli Savunma Bakanlığı, ’Barış Pınarı Harekatı’ kapsamında, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 228 olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Barış Pınarı Harekâtı kapsamında icra edilen hava harekâtıyla 9 PKK/PYD-YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece harekâtın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 228 oldu." ifadeleri kullanıldı.

SIĞINAKLARI YERLE BİR EDİLDİ

MSB'den yapılan açıklamada "Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Rasulayn’daki bir sığınağa düzenlenen hava harekâtında 19 PKK/PYD-YPG’li terörist etkisiz hale getirildi." denildi.

YPG/PKK’LILARA AİT ARAÇ İMHA EDİLDİ, 2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Suriye Milli Ordusuna ait kuvvetler Tel Abyad’da YPG/PKK’lılara ait havan atışı yapan bir kamyoneti imha etti. Araçta bulunan 2 terörist de etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu ile beraber yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı devam ediyor. Harekat kapsamında Suriye Milli Ordusuna ait kuvvetler Tel Abyad’ın batısındaki El-Yabisa köyünde YPG/PKK’lılara ait havan atışı yapan bir kamyoneti imha etti. Edinilen bilgiye göre aracın içerisindeki 2 terörist de etkisiz hale getirildi.

Haberin Devamı

Son dakika... MSB duyurdu: İşte etkisiz hale getirilen terörist sayısı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!