Son dakika... Jetler Irak'ta PKK kamplarını vurdu

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Jetler Irakta PKK kamplarını vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2018 20:13

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Irak'ın kuzeyinde Zap/Avaşin/Basyan/Hakurk bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla karakol/üs bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen hava harekatı neticesinde, teröristlere ait sığınak, barınak ve silah mevzii olarak kullanılan sekiz hedefin imha edildiği bildirildi. 

Haberin Devamı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'ta bulunan Zap, Avaşin, Basyan ve Hakurk bölgelerine yapılan hava harekatında 8 hedefin imha edildiğini açıkladı. 

TSK’dan yapılan açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak kuzeyinde terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edilmektedir. Irak kuzeyi Zap, Avaşin, Basyan, Hakurk bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtaları ile karakol/üs bölgelerimize saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik 29 Ocak 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtı neticesinde teröristlere ait sığınak, barınak ve silah mevzii olarak kullanılan 8 hedef imha edilmiştir. Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!