İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İSKİ 30 saat olmayacağını duyurmuştu

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda sular ne zaman gelecek İSKİ 30 saat olmayacağını duyurmuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2018 01:19

Su kesintisi, İstanbul'un birçok ilçesini etkiliyor. Bakım ve yenileme nedeniyle bazı ilçelere 30 saat boyunca su verilemeyeceğini duyuran İSKİ, mağduriyet yaşanmaması için duyuruyu erken dönemde gerçekleştirdi. Sular ne zaman gelecek sorusuna cevap arayan vatandaşlar ise araştırmalarını internet üzerinden gerçekleştirdi. Peki, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İşte, Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş ve Eyüp ilçelerini yakından ilgilendiren su kesintisi hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

İstanbul'da Ana İsale Hattında gerçekleştirilecek olan yenileme işlemi nedeniyle 5 ilçede su kesintisi yaşanacak. Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş ve Eyüpsultan bölgesinde meydana gelecek olan su kesintisi, toplam 30 saat sürecek. Peki, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İşte, su kesintisi yapılacak bölgelerin onarım saatleri

SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İSKİ'den İstanbullulara çok önemli uyarı geldi. İSKİ'den yapılan duyuruda İstanbul'un 5 ilçesinde 30 saatlik su kesintilerinin olacağı belirtildi.

Kağıthane-Levent Ana İsale Hattında yapılacak olan yenileme ve bakım-onarım çalışması sebebiyle 13 Mart 2018 Salı günü 10:00 ile 14 Mart 2018 Çarşamba günü 16:00 saatleri arasında 30 saat süreyle Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş, Eyüpsultan ilçelerinde bazı bölgelerde su kesintisi yapılacak.

Haberin Devamı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kağıthane - Levent Ana İsale Hattında yapılacak olan yenileme ve bakım-onarım çalışması sebebiyle; 13 Mart 2018 Salı günü 10:00 ile 14 Mart 2018 Çarşamba günü 16:00 saatleri arasında 30 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.

Su alamayacak bölgeler şöyle;

BEYOĞLU

Kaptan Paşa, Piyale Paşa, Fetih Tepe, Piri Paşa, Keçeci Piri, Kulaksız, İstiklal, Yenişehir, Hacı Ahmet, Bostan, Bülbül, Kocatepe, Çukur, KalyoncuKulluğu, Sururi Mehmet Efendi, Yahya Kahya, Çatma Mescit, Kamer Hatun, Hüseyinağa, Kuloğlu, Şehit Muhtar, Cihangir, Kılıç Ali Paşa, Firüz Ağa, Evliya Çelebi, Şahkulu, Asmalı Mescit, Katip Mustafa Çelebi ve Tomtom Mahalleleri ile Ömer Avni, Örnektepe ve Pürtelaş Hasan Efendi Mahallerinin üstkotları

ŞİŞLİ

Gülbahar, Mecidiyeköy, Kaptan Paşa, Halide Edip Adıvar, Halil Rıfat Paşa, Mahmut Şevket Paşa, Cumhuriyet, Duatepe, Merkez, 19 Mayıs, Meşrutiyet, Halaskargazi, Teşvikiye, Harbiye, İnönü, Ergenekon, Bozkurt, Eskişehir, Feriköy, Yayla, Kuştepe, İzzetpaşa, Esentepe ve Fulya Mahallesi

KAĞITHANE

Gültepe, Harman Tepe, Telsizler, Ortabayır, Çağlayan, Hürriyet, Gürsel, Talatpaşa, Mehmet Akif Ersoy, Nurtepe, Hamidiye ve Merkez Mahalleleri ile Yahya Kemal Mahallesi üst kotları.

BEŞİKTAŞ

Haberin Devamı

Levent, Etiler, Ulus, Nispetiye, Kültür, Akat, Rumelihisarı, Gayrettepe, Dikilitaş, Balmumcu, Yıldız ve Levazım Mahalleri ile Bebek, Arnavutköy ve Kuruçeşme bölgelerinin üst kotları.

EYÜPSULTAN

Hasdal Askeri Kışlası, Kemerburgaz (Mithatpaşa ve Mimarsinan) ve Göktürk Mahalleri."

Diğer sebepler nedeniyle gün içerisinde suları kesilen ilçeler şu şekilde;

ÜSKÜDAR

Kısıklı Mah. Çalışmanın tahmini olarak 13.3.2018 tarihinde saat 13:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

ÇEKMEKÖY

Sırapınar Mah,Reşadiye Mah,Çatalmeşe Mah,Ömerli Mah,Cumhuriyet Mah,Alemdağ Mah,Nişantepe Mah,Hüseyinli Mah... Çalışmanın tahmini olarak 13.3.2018 tarihinde saat 13:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

SULTANGAZİ

Haberin Devamı

İsmetpaşa Mah. Çalışmanın tahmini olarak 13.3.2018 tarihinde saat 13:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

SARIYER

Rumeli Hisarı Mah,Fatih Sultan Mehmet Mah,Baltalimanı Mah... Çalışmanın tahmini olarak 14.3.2018 tarihinde saat 16:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

PENDİK

Ahmet Yesevi Mah...Çalışmanın tahmini olarak 13.3.2018 tarihinde saat 14:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

MALTEPE

Gülensu Mah...Çalışmanın tahmini olarak 13.3.2018 tarihinde saat 14:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

BEYKOZ

Rüzgarlıbahçe Mah,Paşamandıra Mah,İshaklı Mah,Riva Mah,Ali Bahadır Mah,Acarlar Mah,Göllü Mah,Bozhane Mah.. Çalışmanın tahmini olarak 13.3.2018 tarihinde saat 13:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

BAKIRKÖY

Haberin Devamı

Yeşilyurt Mah...Çalışmanın tahmini olarak 13.3.2018 tarihinde saat 13:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

ATAŞEHİR

Esatpaşa Mah...Çalışmanın tahmini olarak 13.3.2018 tarihinde saat 16:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!