İstanbul'da hareketli dakikalar... Annesini vurdu, operasyon başlayınca kaçtı! Kaymakamlık'tan açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2019 15:21

İSTANBUL Gaziosmanpaşa'da bir evin bodrumdaki silahlı bir kişi polisi harekete geçirdi. Olay yerine özel harekat polisleri de sevkedildi. Polisin şüphenin teslim olması için çalışması sürüyor.

Haberin Devamı

Cezaevi firarisi olduğu belirtilen bir kişinin, annesinin ikamet ettiği eve geldiğini öğrenen polis ekipleri, Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1110 Sokak'taki adrese gitti. 

Polisleri gören zanlının ateş açması üzerine annesi yaralandı. Olay yerine çok sayıda özel harekat timi sevk edildi.

Özel harekat polislerinin eve operasyon düzenlediği sırada zanlı pencereden kaçtı.

Zanlının annesi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin cezaevi firarisini arama çalışması devam ediyor. 

GAZİOSMANPAŞA KAYMAKAMINDAN AÇIKLAMA

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Hatipoğlu’nun yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve açık cezaevi firarisi olarak aranan O.G. ve arkadaşı A.Ç. isimli şahısların ilçemiz Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesindeki bir adreste oldukları bilgisi alınmıştır. Bahse konu adres civarında gerekli emniyet tedbirleri alınarak, ikametin kapısı çalındığında kapıyı görevli memurlara açan S.G. isimli şahıs (aranan şahsın annesi) evin içinden polislerimize doğru içeriden ateş açılması üzerine tekrar kapıyı kapatmıştır. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Özel Harekat timlerince ikametin kontrolünde ikamete girilmiş olup aranan şahıslardan olan A.Ç. ile ikamette bulunan H.G. ve S.G. isimli şahısların olduğu tespit edilmiş ve şahısların yakalaması yapılmıştır. Aranan şahsın annesi S.G. isimli şahıs yaralı olması sebebi ile tedavi amaçlı hastaneye götürülmüştür. O.G. isimli şahsın ikamet içerisinde olmadığı binanın arka kısmındaki bir çıkıştan kaçmış olduğu değerlendirilmekte olup konu ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. "

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!