Son dakika: İstanbul'u kilitleyen kaza: Araç metrobüs yoluna girdi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 21:51

D- 100 Karayolu Cevizlibağ Mevkii'inde iki araç kaza yaptı. Kaza yapan araçlardan biri metrobüs yoluna girdi. Kazada iki kişi yaralandı. Metrobüs seferleri Edirne İstikametinde yapılamadı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

Zeytinburnu'nda, makas yaparak ilerleyen bir otomobil sürücüsünün geçmeye çalıştığı otomobile çarpmasının ardından kaza meydana geldi. Kazada, bir otomobil metrobüs yoluna girdi. Çelik halatta asılı kalan otomobildeki iş adamı ile yardımcısı yaralandı. Kazaya neden olan sürücü ve yanındakiler, içinde içki şişeleri çıkan otomobili bırakarak kaçtı.

Son dakika: İstanbulu kilitleyen kaza: Araç metrobüs yoluna girdi

Kaza, D100 Karayolu Cevizlibağ Mevkii Topkapı yönünde meydana geldi. İddialara göre, 34 ZS 6541 plakalı otomobil sürücüsü, hızlı bir şekilde makas atarken geçmeye çalıştığı lüks otomobile çarparak kontrolden çıktı. Yolda savrulan otomobil, önünde ilerleyen 4 otomobile daha çarptı. Ters dönen otomobil bir kez daha ilk olarak çarptığı lüks otomobile vurdu. İş adamı Tuncay Yüksel'in kullandığı lüks otomobil havalanarak metrobüs yoluna girdi. Otomobil çelik halat üzerinde asılı kalırken, Tuncay Yüksel direksiyon mahallinde sıkıştı.

Haberin Devamı

Kazayı görerek yardıma koşan diğer sürücüler, Yüksel'in yanında bulunan yardımcısı Seyhan Atbakan'ı otomobilden çıkardı. Tüm çabalara rağmen iş adamını sıkıştığı yerden çıkaramayan vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi.

İŞ ADAMI YARALANDI

İtfaiye ekipleri, 61 yaşındaki iş adamı Tuncay Yüksel'i sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Yüksel, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İş adamının yardımcısı Seyhan Atbakan ise Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya neden olan otomobil sürücüsü ile yanındaki iki kişi otomobili olay yerinde terk ederek kaçtı. Kaza sonrası yapılan incelemede, otomobil içinde içki şişeleri bulundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!