Son dakika haberler... Antalya'da soğuk hava deposu ve 5 yıldızlı otelde yangın

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2020 12:42

Antalya'nın Serik ilçesinde bir soğuk hava deposunda ve 5 yıldızlı bir otelin kazan dairesinde yangın çıktı.

Haberin Devamı

Serik ilçe merkezi Belkıs Mahallesi'ndeki özel bir firmaya ait soğuk hava deposunda sebebi henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın tesisi kaplarken, durum itfaiye ekibine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

5 YILDIZLI OTELİN KAZAN DAİRESİNDE YANGIN

Yine Serik'te 5 yıldızlı otelin kazan dairesinde yangın çıktı. Alevler, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik müdahalesiyle söndürüldü.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki 5 yıldızlı otelin kazan dairesinde, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otelin koridorlarını duman kaplarken, odalarda kalanlar, balkona çıktı.

Haberin Devamı

İtfaiye ekipleri, yangına müdahaleye başlarken, otel görevlileri de müşterileri dumandan etkilenmemesi için dışarı çıkardı. Alevler, yarım saatlik müdahale sonucu kontrol altına alınıp, söndürüldü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Son dakika haberler... Antalyada soğuk hava deposu ve 5 yıldızlı otelde yangın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!