Son dakika... Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazetede
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2018 04:01

Cumhurbaşkanı başdanışmanlık ve bakan yardımcılıklarına yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı başdanışmanlıklarına Zafer Çubukcu ve Fecir Alptekin'in ataması yapıldı. İki bakanlığa 4 bakan yardımcısı atandı. Cumhurbaşkanlığı bünyesinde kurulan Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile İletişim Başkanlığı’nın başına gelecek isimler belli oldu.

Haberin Devamı

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Ahmet Erdem ve Ayşe Ergezen atandı. Milli Eğitim Bakanlığı bakan yardımcılığı görevlerine ise İbrahim Er ve Reha Denemeç getirildi.

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde kurulan Strateji ve Bütçe Başkanlığı'na eski Maliye Bakanı Naci Ağbal, İletişim Başkanlığı'na ise Prof. Dr. Fahrettin Altun atandı.

Cumhurbaşkanlığı kararında, "Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na, Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usüllerine dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin ikinci ve üçüncü maddeleri uyarınca Naci Ağbal atanmıştır" denildi.

Cumhurbaşkanı kararlarıyla ayrıca, Cumhurbaşkanı başdanışmanlıklarına Fecir Alptekin ve Zafer Çubukcu getirildi. Rekabet Kurulu üyeliklerine ise Ahmet Algan, Hasan Hüseyin Ünlü ve Şükran Kodalak getirildi.  

Haberin Devamı

Son dakika... Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazetede

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!