Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan referandumdan bir gün sonra 2019 mesajı verdi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 16:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda vatandaşlara seslendi. Dün gerçekleştirilen referandumu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şimdi ben Güneydoğu'ya, Doğu'ya baktım. Gece hep onları inceledim. Devran değişti. Şimdi istikamet üzere bir gidiş var. Daha iyi olacak, buna inanıyorum. Fakat Kasım 2019'u unutmayın. Dün akşam bir işaret fişeği atıldı Mart 2019'a ve Kasım 2019'a. Zaferler bizi sarhoş etmeyecek" diye konuştu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Yedi düvele karşı verilen bir mücadele oldu bu. Fakat milletçe dimdik durduk. İnsanımıza yönelik yatırımlarda özellikle eğitim işin başını çekiyor. Ahlak ve maneviyat işin başını çekiyor.

Şimdi ben Güneydoğu'ya, Doğu'ya baktım. Gece hep onları inceledim. Devran değişti. Şimdi istikamet üzere bir gidiş var. Daha iyi olacak, buna inanıyorum. Fakat Kasım 2019'u unutmayın. Dün akşam bir işaret fişeği atıldı Mart 2019'a ve Kasım 2019'a. Zaferler bizi sarhoş etmeyecek.

Ama biz biliyoruz ki zafer anıtlarını ancak şehitler diker.

İşte Ankaralı ne yaptı? Külliyede kendini ortaya koydu. Kahramankazan’da kendini ortaya koydu. Bizim aslanlarımız ne yazık ki özel harekatta şehitler verdik.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan referandumdan bir gün sonra 2019 mesajı verdi

Haberin Devamı

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan referandumdan bir gün sonra 2019 mesajı verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel uçak "TUR" ile saat 15.35'te Ankara'ya geldi. Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasının sonuçlarını dün İstanbul'da takip ettikten sonra Ankara'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda kutlama için kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

SON 24 SAATTE NELER OLDU

BAKMADAN GEÇME!