Cicişlere narkotik gözaltısı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 16:48

‘Cicişler’ diye tanınan Ceyda-Esra Ersoy kardeşler Narkotik Şube’nin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı. İki kardeş, kan ve tükürük örnekleri alınarak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Polis yetkilileri Esra Ersoy’un uyuşturucu kullanmayı özendirmekten, Ceyda Ersoy’un da uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alındığını bildirdi.
Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen iki kardeş sorguya alındı.

CİCİŞLERİ YAKAN FOTOĞRAF

Narkotik polisleri, Esra Ersoy'un bir sosyal medya sitesine 'Taşçı Ceyda' yazarak kardeşinin uyuşturucu madde kullanırken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştığını kısa bir süre sonra paylaşımı sildiğini belirledi.

Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, Esra Ersoy'a 'uyuşturucuya özendirmek' , Ceyda Ersoy'a ise 'Uyuşturucu kullanmak' suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.

Cicişlere narkotik gözaltısı

Haberin Devamı

CİCİŞLER SERBEST

Ceyda Ersoy, ifadesinde fotoğrafın kendisine ait olduğunu, ne zaman kimin tarafından çekildiğini bilmediğini uyuşturucu kullanmadığını öne sürdü.

Fotoğrafı instagram hesabından paylaştığını öne sürülen Esra Ersoy, fotoyu yayınlayan Instagram hasabının çalındığını, o süreçte paylaşıldığını, bilişim uzmanı yardımıyla hesabını geri aldığını, fotoyu yayınlamadığını ve uyuşturucuyu uzun zamandır kullanmadığını iddia etti.

Ciciş kardeşler kan ve tükürük örnekleri alınarak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!