Son dakika... Belediye binasında silah sesleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 11:44

Yalova Belediyesi’ne gelerek Başkan Vefa Salman ile görüşmek isteyen Özcan D., talebi kabul edilmeyince yanında getirdiği tabancayı çıkartıp ateş etti. Özcan D.’nin tabancasından çıkan kurşunlar pencere camlarına isabet etti. Özcan D. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Özcan D. (45), büfe yeri istemek amacıyla Yalova Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman ile görüşmek istediğini söyledi. Ancak görevliler Özcan D.’ye Başkan Salman ile görüşemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Özcan D., "Başkanla görüşmek istiyorum, onu getirin bana" diye bağırdı.

Son dakika... Belediye binasında silah sesleri
Belindeki tabancayı çeken Özcan D., art arda 2 el ateşledi. Binada panik yaşanırken tabancadan çıkan kurşunlar pencere camlarına isabet etti. Özcan D.,binadaki polis tarafından hemen etkisiz hale getirildi. Özcan D. gözaltına alınırken, olayda yaralanan olmadı.

Son dakika... Belediye binasında silah sesleri

Haberin Devamı

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA 

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, belediye binasında ruhsatsız tabancayla iki el ateş eden Özcan D.'nin çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirtildi. Zanlının olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden ekipler tarafından etkisiz hale getirildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Alınan ilk bilgilere göre şüphelinin belediyeden kiralayarak işlettiği tekstil atölyesinin iflas etmesi nedeniyle belediyeye borçlandığı, bu nedenle maddi sıkıntıya girdiği için belediyeden yardım talep ettiği ancak kendisine belediyeden muhatap bulamaması nedeniyle olayı gerçekleştirdiği öğrenilmiştir. Olayla ilgili çalışmalar devam etmektedir."

''İKİ EL ATEŞ ETMİŞ''

Yalova Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediyeye gelen Özcan D.'nin Başkan Vefa Salman'la görüşmek istediği belirtildi.

Makamdaki yetkililerin Özcan D.'ye Başkan Salman'ın dışarıda bir programda olduğunu ilettiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Bu olayın ardından Özcan D. belediyenin 2. katında çay ocağı önünde belli bir süre beklemiş ve buradaki şahıslara uyarı yaparak 'Sizlerle bir sorunum yok' deyip silahını iki kez ateşlemiştir. Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde iddia edildiği gibi başkanlık katında bu olay yaşanmamıştır."

Haberin Devamı

Açıklamada, Belediye Başkanı Salman'ın salı günleri 08.00-09.00'da "Şeffaf Oda"da, her perşembe ise 10.00-12.00'de düzenlenen "Halk Günü"nde de vatandaşlarla bir araya gelip çözüm odaklı çalışma yaptığı ifade edildi.


Son dakika... Belediye binasında silah sesleri


 

BAKMADAN GEÇME!