Son dakika: Bahçeşehir'de otobüs devrildi... Çok sayıda yaralı var

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Bahçeşehirde otobüs devrildi... Çok sayıda yaralı var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 11:29

İstanbul Bahçeşehir'de bulunan Ispartakule gişelerinde iki katlı halk otobüsünün devrildiği kazada ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı. Belediye otobüsü şoförünün ilk ifadesine göre, ön lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Yolcular ise, şoförün gişeyi ortalayamadığını ve aracın devrildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolunda Bahçeşehir-Esenkent seferini yapan iki katlı özel halk otobüsü, Ispartakule gişelerinden geçerken henüz belirlenemeyen bir nedenle beton bloklara çarparak yan yattı. Kazada, ilk belirlemelere göre otobüsteki 15 kişi yaralandı.

Yaralılar otobüsden çıkarılarak ambulanslara alındı. Ambulanslar yetersiz kalınca bazı yaralılar yerlerde beklemek zorunda kaldı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yakınlarının kaza yaptığı haberini alan çok sayıda anne ve baba olay yerine akın etti.

Bir anne ve baba yerde yatan oğlunun elini tutarak teselli etti. Yaralıların hastaneye kaldırılmasından sonra otobüsü kaldırma çalışmaları başladı. Kaza nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

 OTOBÜS ŞOFÖRÜ: ÖN LASTİK PATLADI, YOLCULAR: GİŞEYİ ORTALAYAMADI

Haberin Devamı

Saat 11.15’te meydana gelen ve  Bahçeşehir- Bakırköy hattında çalışan iki katlı belediye otobüsü şoförünün ilk ifadesine göre, ön lastiğinin patlaması sonucu devrildi. 

Kaza sırasında araçta bulunan yolcular ise, şoförün gişeyi ortalayamadığını ve aracın devrildiğini söyledi.

 

 

Son dakika: Bahçeşehirde otobüs devrildi... Çok sayıda yaralı var

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!