Şırnak'tan kötü haber... Üç kiÅŸinin de cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Şırnaktan kötü haber... Üç kişinin de cesedi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 12:39

Şırnak'ın Merkez Balveren Beldesi Araköy mevkisinde kapatılan kömür ocağındaki su kuyusuna düşen Abdurrahman ve Ömer Tunç adlı kardeşler ile İdris İnal’ın bulunmasına yönelik çalışmalar sürüyor. AFAD ve UMKE ekiplerinin yanı sıra Batman ve Van’dan gelen dalgıçların da destek verdiği çalışmalarda işçilerden üç cansız bedene ulaşıldı.

Haberin Devamı

Olay bugün sabah saatlerinde, Balveren Beldesi yakınlarında bulunan eski kömür ocakları bölgesinde meydana geldi. Bölgede bulunan kendilerine ait malzemeleri almayan giden Abdurrahman Tunç, kardeşi Ömer Tunç ile İdris İnal, daha önce kömür çıkartılan ve içi suyla dolan büyük ve derin kuyuya düştü. Olayın duyulmasından sonra bölgeye ADAF, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi.

2’si kardeş 3 kişiyi arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ve Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy da çalışmaların yapıldığı bölgeye geldi.

3 KİŞİNİN DE CESEDİ ÇIKARILDI

Şırnak’ın Belveren beldesinde bulunan eski kömür ocakları bölgesinde, saat 10.30 sıralarında içi su dolu kuyuya düşen 3’üncü kişinin de cansız bedeni çıkarıldı.

Batman, Mardin ve Şırnak AFAD ekiplerinin 6 saat süren çalışma sonrasında 2 cenazenin çıkarıldığı su kuyusundan, yaklaşık 20 dakika sonra 3’üncü ceset çıkarıldı.

Haberin Devamı

Abdurrahman Tunç (43), kardeşi Ömer Tunç (37) ile İdris İnal’ın (36) cesetleri,ÿŞırnak Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü.

Öte yandan Abdurrahman ve Ömer Tunç kardeşlerin ağabeyi Ahmet Tunç’un da 2009 yılında aynı kömür ocağında meydana gelen göçükte yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Şırnaktan kötü haber... Üç kişinin de cesedi bulundu

 VAN’DAN SU ALTI KURTARMA EKİBİ BEKLENİYOR

AFAD, itfaiye ve UMKE ekiplerinin çalışmaları sonuçsuz kalınca, Van’daki su altı arama kurtarma ekiplerinden yardım istendi. Ekipler helikopterle Van’dan Şırnak’a geldi. 3 kişiyi arama kurtarma çalışmaları AFAD, itfaiye ve UMKE ekipleri tarafından sürdürüldü.


Şırnaktan kötü haber... Üç kişinin de cesedi bulundu

Su kuyusuna düşen 2’si kardeş 3 kişinin yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kuyunun girişinde bekleyen sağlık görevlileri, ambulansa aldıkları bu kişilere müdahale ederek, sakinleştirmeye çalıştı.

Â

Şırnaktan kötü haber... Üç kişinin de cesedi bulundu

Haberin Devamı

Çok sayıda Şırnaklı da kuyu çevresindeki tepelerde oturarak, çalışmaları izledi. Kuyu girişinde ve çevredeki hakim tepelerde konuşlanan jandarma ekipleri ise güvenlik önlemi aldı.

 


Şırnaktan kötü haber... Üç kişinin de cesedi bulundu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!