Son 10 yılın öpüşmesi

Güncelleme Tarihi:

Son 10 yılın öpüşmesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2010 12:18

Madonna ve Britney'nin 2003 yılında MTV Video Müzik Ödülleri gecesi’nde sansasyon yaratan öpüşmeleri “son on yılın en iyi öpüşmesi “seçildi.

Haberin Devamı

İŞTE MADONNA VE BRİTNEY'İN HERKESİ ŞOKE EDEN ÖPÜŞME ANI - WEB TV

Bu meşhur öpüşme, İngiltere’nin büyük mağaza zinciri Selfridges’in gerçekleştirdiği binlerce kişinin katıldığı büyük bir anketle birinci seçilmiş oldu. Madonna ve Britney, Like a Virgin ve Hollywood şarkılarının performansı sırasında ekran başındaki milyonları öpüşerek şoke etmişlerdi. Aynı anda Madonna ayrıca Christina Aguilera ile de öpüşmüştü. MTV yetkililerinin de şaşırdığı sürpriz an, MTV ödülleri tarihinin en unutulmaz sahnesi oldu.

Tobey Maguire ve Kirsten Dunst'ın dev ekrandaki öpüşmeleri, ankette ikinci sırada yer alıyor. İkili 2002 yılının “Örümcek Adam” filminde öpüşüyorlardı. Bu büyük ankette üçüncülüğü Heath Ledger ve Jake Gyllenhaal'ın Oscarlı "Brokeback Mountain" filmindeki öpüşme sahneleri alıyor.

Haberin Devamı

Listede Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın “Twilight “ filmindeki öpüşme sahneleri dördüncü , Scarlett Johansson ve Penelope Cruz ‘un “Vicky Cristina Barcelona"daki sevgi gösterileri beşinci oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!