'Soluğunuz yeterse Pensilvanya'ya gidin'

Güncelleme Tarihi:

Soluğunuz yeterse Pensilvanyaya gidin
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 00:07

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Adalet Yürüyüşü’nü eleştirerek, "Aman düşmeyin; yarı yolda üşenip geri dönmeyin. Soluğunuz yeterse Pensilvanya’ya kadar gidin, geri gelmeyin” dedi. Twitter hesabından açıklama yapan Bahçeli, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Yürüyorlar, yazıyorlar, yüksek perdeden atıp tutuyorlar; neymiş adalet yokmuş! Buna bir şey diyemem, ama bunu dillendirenlere lafım çoktur. Birilerinin keyfine göre karar veren mahkeme ve hâkim olunca adalet mülkün temelidir; olmayınca adalet dinamitlenmiştir. İkiyüzlülük değil mi? FETÖ’cülerle bir olup adaleti katledenler, özellikle partimize kumpas kuranlar; ne adaleti, ne ahlakı ağızlarına almasınlar, komik kaçıyorlar. Evlatlarımız şehit oluyor, adaleti yürürken bulacaklarını zannedenlerden çıt yok! Yedi düvel karşımızda, ama uygun adım yürüyenlerden ses yok! Artık kör gözünü açtı. Yürüyün yürümesine de, aman düşmeyin; yarı yolda üşenip geri dönmeyin. Soluğunuz yeterse Pensilvanya’ya kadar gidin, geri gelmeyin!

23 Mayıs’tan beri özellikle kahramanlarımız Manisa’da gıda zehirlenmesi yaşıyor. Bu rezil hadise bir yönüyle adaletsizlik sayılmayacak mı? Vatan nöbeti tutan askerimiz yediği ekmekten, içtiği su ve çorbadan emin değilse, kendini güvende hisset-miyorsa, Türkiye var olur mu?"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!