Sokakta üniversiteliyi döverek hastanelik ettiler

Güncelleme Tarihi:

Sokakta üniversiteliyi döverek hastanelik ettiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2008 12:24

ESKİŞEHİR'de, sokakta 3 kişinin saldırısına uğrayan üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Bülent Karataş, hastaneye kaldırıldı. Kaçan 3 zanlı yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Akarbaşı Mahallesi Seyitgazi Caddesi'nde meydana geldi. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Bülent Karataş, kimliği belirsiz 3 kişinin yumruk ve tekmeli saldırısına uğradı. Olay sonrasında zanlılar kaçarken sol kolu kırılan ve çeşitli yerlerinden yaralanan Bülent Karataş, ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil Servis'te tedavi altına alınan Bülent Karataş, kendisine 3 kişinin arkadan gelerek saldırdıklarını söyledi. Karataş, “Bir arkadaşımız polis tarafından gözaltına alınmıştı. Bu arkadaşımızın mahkemeye sevk edileceğini duyunca Adliye'nin önüne geldik. Bir süre yanımda bulunan arkadaşlarımla birlikte Adliye önünde bekledik. Ancak arkadaşımızı Adliye'ye getirmediler. Daha sonra Adliye önünden ayrıldık. Yürüyerek eve giderken arkamdan gelen ve sağ görüşlü olduklarını sandığım 3 kişi bana saldırdı” dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olaydan sonra kaçan 3 zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!