Sokak panorama

Güncelleme Tarihi:

Sokak panorama
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

DERE SOKAK

Pangalti Dere Sokak, Dolapdere Caddesi'ni keserek Halaskargazi Caddesi'ne kadar uzaniyor. 60 adimlik ilk bolumde birkac restorant ve kebapci, bir kiraathane, bir gida pazari ve elektrikci bulunuyor. Dolapdere Caddesi'ni geciverince ikinci kisim basliyor. Sokagin bu daha dar ve karanlik kismini ishanlari kapliyor.

POSTER UZMANI

Pembe Kengil, Beyoglu'nda Solakzade Sokak'ta poster ve oyuncak satiyor. Esiyle birlikte Tokatliyan Han'da basladiklari poster isini 8 yil once sokaga tasimislar. Pembe Hanimin soyledigine gore musterileri arasinda gencler agirlikta. Cogu ithal

posterleri, kendi yaptirdigi cerceveleriyle iki bucuk milyon liraya satiyor. En cok ragbet edilenler ise Bob Marley posteri ile kurt, kaplan gibi vahsi hayvan fotograflari.

WAFFLE HOUSE

Istanbul'a yavas yavas yayilmaya baslayan waffle lezzetinin Rumeli Hisarustu'ndeki temsilcisi. Bes ay once uc genc tarafindan acilan Waffle House malzemelerinin cesitliligi ve kalitesiyle dikkat cekiyor. Cikolata cesitleri, findik ezmesi, muz, kivi, visne, meyveli sekerle yapilan waffle'larin formulu gizli. Malzemesi ne olursa olsun fiyati 750 bin lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!