Sokak ortasında öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Sokak ortasında öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2013 17:05

ŞANLIURFA’da fayans ustası 38 yaşındaki Mehmet Aktimur, sokakta yürürken, üzerinde 2 kişinin bulunduğu motosikletten pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Olay, öğleden sonra Eyyübiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, inşaatlarda fayans ustası olarak çalışan Mehmet Aktimur’a, bakkaldan sebze aldıktan sonra evine dönerken, sokakta yakınından geçen ve üzerinde 2 kişi bulunan motosikletten pompalı tüfekle ateş açıldı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla kanlar içerisinde yere yığılan Aktimur, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Aktimur, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi. Aktimur’un ölüm haberini alan yakınları geldikleri hastanede gözyaşı döküp, ağıt yaktı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, pompalı tüfeğe ait boş kartuşlara incelemek üzere el koydu. Kaçan saldırganların ateşlediği tüfekten çıkan saçmaların bir işyerinin camlarına isabet ederek hasara yol açtığı da belirlendi. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren ve plakası alınamayan motosikletle kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!