Şöför eroin taşıyan yolcuyu polise teslim etti

Güncelleme Tarihi:

Şöför eroin taşıyan yolcuyu polise teslim etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2007 12:12

Otobüs şöförü, sınır kapısındaki pasaport kontrolu sırasında üzerindeki 100 gram eroini yutmaya çalışan yolcuyu polise teslim etti.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Rize'den Gürcistan'ın Batum şehrine giden bir firmaya ait otobüs, Sarp Sınır Kapısı'nda yolcuların pasaport kontrolü için durduruldu.
Görevlilerin pasaport kontrolü yaptığı sırasında otobüsteki Gürcistan uyruklu yolculardan Emzari S'nin elindeki maddeyi koltukların arasında sıkıştırmaya çalıştığını fark eden otobüs şoförü Sebahattin Sarı, şüphelenerek müdahale etti.
Sarı, müdahale üzerine elindeki maddeyi yutmaya çalışan zanlıyı polise teslim etti.

Yapılan kontrolde, yutmaya çalıştığı maddenin 100 gram ağırlığında eroin olduğu tespit edilen Ezari S, gözaltına alındı.
Sebahattin Sarı, yolcuların üzerine bugüne kadar 5. kez uyuşturucu ele geçirildiğini belirterek, Türk firmalarına komplo kurulmaya çalışıldığını öne sürdü.

Başka bir firmadan arkadaşının benzer olayın ardından Gürcistan'da tutuklandığını ifade eden Sarı, “Biz bu şahsı yakalamasaydık, Batum'da bizim aracımızı yakalatacaklardı. Bizim bu olaylardan çok canımız yandı, bir başkasının da canı yanmasın istiyoruz. Daha önce Dışişleri Bakanlığı'na bu konuya ilişkin bilgi verdim. Türk polisinin bu olayları çözmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!