Skandallar kraliçesi yine sosyal medyada gündem oluşturdu

Güncelleme Tarihi:

Skandallar kraliçesi yine sosyal medyada gündem oluşturdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2014 12:01

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus'un sanal alemden paylaştığı son fotoğraflar yeni bir gündem oluşturdu.

Haberin Devamı

Skandallar kraliçesi olarak bilinen ünlü şarkıcı Miley Cyrus'un resmi twitter adresinden paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oluşturdu.

Pop müziğin kraliçesi olarak anılan Madonna tarafından varisi ilan edilen ünlü şarkıcı Miley Cyrus her yaptığı ile yeni bir gündem oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Florida sahillerinde güneşlenirken bir fotoğrafını paylaşan Miley Cyrus yeni paylaşımları ile olay oldu.
1.20140321110949.jpg
Florida sahilinde güneşlenmenin ayarını tutturamayan ünlü şarkıcı Miley Cyrus twitter adresinden paylaştığı amele yanığı fotoğrafı ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Paylaştığı amele yanığı resminin altına 'Bir günde inanılmaz değişim' yazan ünlü şarkıcı yayınladığı fotoğraf ile sosyal medyada en çok konuşulan isim haline geldi.

Geçtiğimiz gün New Orleans'da bir striptiz klübünde dansçılarla ekstra samimi görüntüler veren ve magazin basınında günün olayı olarak nitelendirilen skandallar kraliçesi Miley Cyrus o gecenin hatırası olarak kot şortunun içerisine sıkıştırdığı dolarlar ile çektiği fotoğrafıda sanal alemden paylaşmayı ihmal etmedi.

Skandallar kraliçesi olarak ünlüler camiasında adını bir numaraya yazdıran genç şarkıcı Miley Cyrus, magazin basını tarafından ilgi çekmek ve gündemde kalmak için bu tarz hareketlerde bulunduğu iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!