Siyasilerde Sezer modası

Güncelleme Tarihi:

Siyasilerde Sezer modası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2000 00:00


Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in kırmızı ışıkta durması siyasiler arasında moda oluyor. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz, Gaziantep gezisi sırasında, makam aracının geçtiği güzergahın araç trafiğine kapatılmamasını ve trafik kurallarına uyulmasını istedi.

Yılmaz, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çocuk Polisi Şube Müdürlüğü'nün hizmete başlaması nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çocukların, ülkenin geleceği ve teminatı olduğunu belirtti. ''Çocuklarımızın, ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olduğu çok sık söylenen bir sözdür ama bunun gereği var'' diyen Yılmaz, ''Çocuklarımıza iyi bir yaşam alanı sağlayamazsak, aynı zamanda ülkenin geleceğini de tehlikeye atmış oluruz'' diye konuştu.

Törene, devlet bakanları Rüştü Kazım Yücelen ve Edip Safter Gaydalı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Cumhur Ersümer de katıldı. Yılmaz daha sonra Vali Erhan Tanju'yu makamında ziyaret edip kentin sorunları hakkında brifing aldı.

Yılmaz'ın Gaziantep'teki temasları sırasında Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Kalkan telsiz anonsu ile Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz ve bakanların kent içi programları sırasında trafik ışıklarına uyulacağı, güzergahların araç trafiğine kapatılmayacağı uyarısında bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!