Siyaset zor iştir ikna gerekir

Güncelleme Tarihi:

Siyaset zor iştir ikna gerekir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2004 01:45

CHP lideri Deniz Baykal, parti yönetiminden istifa eden Kemal Derviş için de şu değerlendirmeyi yaptı:

SEBAT VE KARARLILIK

Birlikte çalıştığımız arkadaşlarıma hep yardımcı olmaya gayret ettim. Birikimlerini katkılarını ortaya çıkarabilmeleri, partimize ve ülkemize hizmet edebilmeleri için onları desteklemeyi hep görev bildim. Tabii siyaset zor iştir. Sabır, sebat ve kararlılık gerektirir. Güzel projelerinize, güzel önerilerinize partili arkadaşlarınızı ikna edeceksiniz.

PARTİNİZE SAHİP ÇIKIN

Bunun için de partinize sahip çıkacaksınız. Partili arkadaşlarınızla dayanışma içinde olacaksınız. Bazen yanlış anlaşılabilirsiniz, bazen siz yanlış yaparsınız. Bunlardan gerekli dersleri çıkaracaksınız. Size haksızlık da yapılabilir. Özgüveninizden ve parti sevginizden güç alarak bunu da taşıyacaksınız. Siyaseti hepimiz yaşayarak öğreniyoruz, öğreneceğiz.

ÖZTÜRK’E CEVAP YOK

Baykal,
İstanbul Milletvekili Yaşar Nuri Öztürk’ün CHP ve kendisine yönelik eleştirileri ve CHP’den istifa yolundaki açıklamasını ise değerlendirmek istemediğini söyledi. Baykal son dönemde CHP’de partiiçi muhalefetin en çok eleştirdiği konuların başında gelen gençlik ve kadın kolları kongrelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!