Sivas'taki kazada ölen ve yaralananların kimlikleri

Güncelleme Tarihi:

Sivastaki kazada ölen ve yaralananların kimlikleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2006 08:54

Sivas'ın Gürün İlçesi'nde, kamyona çarptıktan sonra uçuruma yuvarlanan yolcu otobüsünde ölen 1 kişi ile yaralanan 19 kişinin kimlikleri belli oldu.

Haberin Devamı

Turhan Koç'un (47) kullandığı Van'dan İstanbul'a yolcu taşıyan 34 DH 6447 plakalı otobüs, Malatya-Kayseri karayolunun Gürün İlçesi Bahçeiçi Köyü yakınlarında, kar ve buzlanmanın etkili olduğu yolda, aynı istikamete giden Erdoğan Koşar (40) yönetimindeki Türkiye Postaları'na ait 44 DL 355 plakalı kamyona arkadan çarptıktan sonra yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki uçuruma devrildi.

Kazada otobüs yolcularından Siyahmet Bağış (32) yaşamını yitirdi.

Bir süre araç içerisinde sıkışan, aralarında sürücü Turhan Koç'un da bulunduğu yaralılar Hediye Bingöl (20), Kudbettin Ülger (24), Fethullah Bingöl (30), Erkan İşeri (25), Cevdet Şen (28), Ramazan Absur (42), Abdülhamit Ava (48), Muhammet Seyyit Baysal (28), Emre Polater (18), Eşref Baran (25), Erdoğan Kaşar (40), Yusuf Bingöl (4), İsmail Ava (56), Hüseyin Şen, Muhittin Metin, Naif Şen, Kemal Yılmaz ve 1 yaşındaki Ayşegül Bingöl Gürün Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Yaralıların çoğunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirten yetkililer, yolcuların başka bir araçla İstanbul'a gönderileceğini bildirdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!