Sivas'ta kazada ölen iki kadın toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Sivasta kazada ölen iki kadın toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2014 17:33

SİVAS’ın Koyulhisar ilçesi’nde cipin kontrolden çıkarak Kelkit Çayı’na uçması sonucu ölen 40 yaşındaki Fatma Pınarbaşı ile 35 yaşındaki Gülsüm Sevim toprağa verildi.

Haberin Devamı

Kaza, dün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Akseki Köyü girişinde meydana geldi. 24 yaşındaki Yasin Ayın yönetimindeki 41 FB 058 plakalı cip, D-100 karayolu üzerindeyken, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine kontrolden çıkarak Kelkit Çayı’na uçtu. Suya gömülen araçtan çevredekilerin yardımıyla çıkarılan yaralılardan Fatma Pınarbaşı yolda, Gülsüm Sevim ise, kaldırıldığı hastanede öldü. Sürücü Yasin Ayın ve Ahmet Alkan’ın da yaralandığı kazada ölen 2 çocuk annesi Fatma Pınarbaşı ile 1 çocuk annesi Gülsüm Sevim için bugün ilçede cenaze töreni düzenlendi.

Kazada ölen Fatma Pınarbaşı’nın Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nın kardeşi Ahmet Pınarbaşı’nın eşi olduğu belirlendi. İlçe merkezindeki cenaze törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ve il ve ilçeden gelen protokol üyeleri katıldı. Cenaze programına doktor izniyle kazayı yaralı olarak atlatan Yasin Ayın ve Ahmet Alkan da katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı ve Sevim’in cenazeleri ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!