Site Dedektifi iz peşinde !

Güncelleme Tarihi:

Site Dedektifi iz peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2002 13:22

İnternetin karmaşık dünyasında, renkli ve yararlı web sitelerinin peşine düşen Site Dedektifi, büyütecini bu kez Türk filmlerine ve puzzle'lara yöneltti. Türk filmlerine ait geniş bir veritabanı ve rengarenk puzzle'lara hangi adreslerden ulaşabileceğinizi dedektifimizden öğrenebilirsiniz. Bu arada sizin de bu bölüm için önerebileceğiniz adresler varsa "teknonet@hurriyetim.com.tr"ye yazabilirsiniz.

Haberin Devamı

"Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da!"

Hatırladınız değil mi ? Duygusal Türk filmlerinde aşkını bir türlü ifade edemeyen ve bu yüzden de sevdiği kızla birbirlerini hırpalayıp duran yakışıklı jönün unutulmaz repliklerinden biridir bu... İster beğenin ister beğenmeyin Türk filmleri hayatımızın renkli bir parçası... Eğer hem eski filmler hem de günümüz Türk sinemasına ilgi duyuyor ve filmler hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ".4x10.com" sitesi tam aradığınız yer... Sitenin temelini arama ve arastirma yapabilecek son derece esnek bir veri tabani olusturuyor. Sürekli büyüyen bu veri tabaninda yapim adlarinda, ekipte, yapimda canlandirilan rollerde, konu alaninda arama yapilabiliyor. Vizyona giren filmlerle ilgili haberler, film fotoğrafları albümlerinin de bulunduğu siteye üye olursanız filmlerle ilgili eleştirilerinizi de gönderebiliyorsunuz.

http://www.4x10.com/

Haberin Devamı

Puzzle meraklıları bu siteye bayılacak !

Çocukluğumuzda okulun yakınlarındaki küçük kırtasiyelerden alınan puzzle'larımız vardı. Zaten o zaman onlara "puzzle" değil "yap-boz" derdik. Çoğu 25-30 parçayı geçmeyen bu puzzle'larda insan vücudu ya da Türkiye haritasının resmi olur, parçaları doğru yerleştirdikçe İzmir'de üzüm yetiştirildiğini ve iç organlarımızın yerlerini öğrenirdik. Şimdi ithal puzzle'lar var, büyük mağazalarda bin, ikibin hatta onbin parçalık puzzle'lara rastlamak mümkün. Eğer o minik parçaları bir araya getirerek ortaya bir şeyler çıkarmaktan hoşlanıyorsanız, bunu internette de yapmaya ne dersiniz ? "jigzone.com" sitesinde altı parçadan 240 parçaya kadar her türlü puzzle'ı ücretsiz yapmak mümkün... Üye olursanız günü puzzle'ı yine ücretsiz olarak e-mail'inize gönderiliyor. İşe ara verdiğiniz beş-on dakikada iyi vakit geçirmek isterseniz bu siteye mutlaka uğrayın.

http://www.jigzone.com/

Daha önceki sayfaları okumak için tıklayın:
Site Dedektifi 1
Site Dedektifi 2

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!