Şişli'de kaza: Yerde yatan kardeşine sarılıp yardım bekledi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 12:29

İstanbul Şişli'de meydana gelen motosiklet kazasında iki kardeş yaralandı. Hafif yaralı ğabey, ağır yaralanan kardeşine sarılarak yardım gelmesini bekledi. O anlar kameralara yansıdı.

Haberin Devamı

Kaza Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Kardeşi Kerem Oran’ı işine götürmek için motosikletle ilerleyen Muharrem Oran, direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Bariyerlere çarpan motosikletteki kardeşler yola savruldu.

VATANDAŞLAR YARALILARIN YARDIMINA KOŞTU

Kazada Kerem Oran ağır yaralanırken, Muharrem Oran ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazanın ardından yoldan geçen motosiklet sürücüleri ve çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Vatandaşlar yerde yatan Kerem Oran’ın üşümemesi için üzerine termal battaniye örterek durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Şişlide kaza: Yerde yatan kardeşine sarılıp yardım bekledi


YERDE YATAN KARDEŞİNE SARILARAK YARDIM BEKLEDİ

Haberin Devamı

Kazada hafif yaralanan Muharrem Oran ise yerde yatan kardeşine sarılarak destek oldu. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. Siren seslerinin duyulması üzerine ambulansın kaza yerine daha hızlı gelmesi için vatandaşlar trafiği durdurdu. Ambulansın ters istikametten gelerek müdahale ettiği yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Şişlide kaza: Yerde yatan kardeşine sarılıp yardım bekledi


Kazayı görerek yardım eden motosiklet sürücüsü Rahim Çiçek, "Ani bir hız almış. Rüzgâr da vurunca motosiklet bariyerlere çarpmış. Biz motorcular olarak kazayı görünce olay yerine koştuk. Biz motorcular birbirimize sürekli yardımda bulunuruz zaten" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!