Şişli'de Bilişim Vadisi

Güncelleme Tarihi:

Şişlide Bilişim Vadisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bilişim dünyasının yeni merkezi Bilişim Vadisi, 18 Kasım'da Şişli'de açılıyor. Dört kattan oluşan alışveriş merkezinde ellinin üstünde firma her tür ürünü satacak. Ayrıca sinema ve internet kafe de bulunacak.

Teknolojinin lokomotif sektörü durumunda olan bilişim dünyası, Bilişim Vadisi adında yepyeni bir alışveriş merkezine kavuşuyor. Sony'nin Türkiye temsilcilerinden Pampa tarafından düzenlenen merkez, 18 Kasım'da Şişli'de hizmete girecek.

Halaskargazi Caddesi'ndeki Lale Pasajı'nda, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün açılışını yapacağı Bilişim Vadisi'nde bilgisayardan DVD'ye, paket programlardan cep telefonuna kadar pek çok şeyi bulmak mümkün olacak.

28 dükkan olacak

Dört kattan oluşan alışmerkezinde Sony, IBM, Canon, Apple, Philips, Panasonic gibi ellinin üstünde firma, ürünlerini 28 dükkanda satacak. Bilişim Vadisi'nin zemin katı fuar alanı olarak kullanılacak. Firmalar, burada bulunan 13 stantta ürünlerini sergileyecekler. İkinci ve üçüncü katlarda dükkanlar yer alacak. Meraklıları, fuar alanında beğendikleri ürünleri bu dükkanlardan alabilecekler.

Pasajın dördüncü katında ise bir kafe, firmaların ürünleri tanıtıp eğitim toplantıları yapabileceği cep sineması, toplantı salonları ve bir internet kafe bulunacak.

5 yıllığına kiraladılar

Sony'nin datamedya alanında Türkiye temsilciliğini yapan Pampa'nın Satış Müdürü İbrahim Ceylan, şu bilgileri verdi:

Bilişim Vadisi projesine on ay önce başladık. Lale Pasajı'nı beş yıllığına kiraladık. Çünkü Şişli böyle bir alışveriş merkezi için son derece uygun.

Buradaki dükkanların kiraları büyüklüklerine göre 350-1600 dolar arasında değişiyor. Bu projeyi başka bir yerde gerçekleştiremezdik. Örneğin Mecidiyeköy'de kiralar çok daha yüksek olurdu.

Bilişim Vadisi içinde bulunduracağı markalar ve firmalarla daha kaliteli iş yapacak, müşteri hizmetine ve güvenilirliğe önem verecek.

Bilgisayar dünyasının kalbinin burada atmasını istiyoruz. Ellinin üstünde firmanın varlığı ürün çeşitliliği ve bolluğu yaratacak. Çünkü insanlar bilgisayar alırken titiz davranıyorlar. Birçok seçeneği görmek istiyorlar.

Ayrıca burada büyük bir rekabet yaşanacak. Bu da ürünlerin fiyatlarını daha aşağıya çekecek. Doğal olarak insanlar, kaliteli ürünleri cazip fiyatlara alabilecekler.

Bilişim Vadisi’nin haftanın yedi günü, 10.00-22.00 arasında hizmet vermesini planlıyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!