Sis

Güncelleme Tarihi:

Sis
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 17, 2006 15:21

Usta yönetmen John Carpenter'ın 1980 tarihli Sis (The Fog) adlı filmi bu kez Rupert Wainwright'ın yönetimiyle sinemalarda. Tom Welling, Maggie Grace, Selma Blair'in başrollerini paylaştığı bu gerilim filmi, yoğun bir sis tabakasıyla örtülü bir kasabada yaşanan ürkütücü olayları anlatıyor. Carpenter'ın çektiği flim filmin mi yoksa Wainwright'ın mı daha başarılı olduğuna ise seyirci karar verecek.
(20 ocak'ta sinemalarda)

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU
 
Sea Grass gezinti teknesinin kaptanı Nick Castle ile yardımcısı Brett Spooner FARkında olmadan okyanusun dibinde kayaların arasına sıkışmış eski bir deniz çantasına demir atıp, içindekileri çıkartınca, küçük adaları Antonio Bay’de ölümcül sonuçlar doğuracak bir dizi olayı da tetiklerler. Geçmişten kalma eşyalar kıyıya vurmaya başlar.

Küçük bir kasaba olan Antonio Bay’de yoÄŸun ve ölümcül sis tabakasının ardına gizlenmiÅŸ ürkütücü ve kötü güç kasaba sakinleri arasında dehÅŸet saçmaya baÅŸlar. Sisin içine saklanmış olan bu gizemli ve acımasız intikam avcısını kasabanın çok geç olmadan yakalaması gerekmektedir...Â

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°

Yönetmen:Rupert Wainwright
Senaryo: Cooper Layne, John Carpenter
Oyuncular: Tom Welling, Maggie Grace, Selma Blair, DeRay Davis, Kenneth Welsh
Resmi sitesi: http://www.escapethefog.com/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!