Şırnak’ta bugüne kadar 118 PKK’lı terörist öldürüldü, 258 el yapımı patlayıcı imha edildi

Güncelleme Tarihi:

Şırnak’ta bugüne kadar 118 PKK’lı terörist öldürüldü, 258 el yapımı patlayıcı imha edildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 14:01

ŞIRNAK’ta güvenlik güçleri tarafından bugüne kadar 118 PKK’lı terörist öldürülürken, PKK’lılar tarafından tuzaklanan toplam 258 el yapımı patlayıcı da imha edildi. PKK’lı teröristler tarafından İl Kültür Müdürlüğü’nün ve İl Halk Kütüphanesi’nin de içinde bulunduğu Şırnak Kültür Merkezi yakıldı.

Haberin Devamı

Şırnak’ta güvenlik güçlerinin PKK’lı teröristlere yönelik operasyonları sürüyor. Devam eden operasyonlarda dün 5 PKK’lı etkisiz hale getirilirken 12 el yapımı patlayıcı imha edildi. Operasyonlarda bugüne kadar 118 PKK’lı öldürülürken, 258 el yapımı patlayıcı da imha edildi.

PKK’lı teröristler tarafından İl Kültür Müdürlüğü’nün ve İl Halk Kütüphanesi’nin de içinde bulunduğu Şırnak Kültür Merkezi yakıldı. Bölgedeki güvenlik kaynakları PKK’lılar tarafından yakılan Şırnak Kültür Merkezi’nin fotoğraflarını basınla paylaştı.

PKK’lıların yollara döşenmiş kilit parke taşlarına da patlayıcı yerleştirdikleri tespit edildi. PKK’lılar vatandaşların kaldıkları evleri kendi amaçları doğrultusunda kullandıkları ortaya çıktı.


BAKMADAN GEÇME!