Şirketinin parasını Ganyan'a yatırıp 1.5 milyon TL ile kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Şirketinin parasını Ganyana yatırıp 1.5 milyon TL ile kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2009 19:03

BURSA merkeze bağlı Gürsu Belde Belediyesi'nin muhasebe müdürü 43 yaşındaki İzzet Çekiç, otopark ve pazaryeri inşaatları için bankada bloke edilen 1.5 milyon TL'yi ganyan bayiine aktarıp, borcunu kapattıktan sonra kalan parayı alarak ortadan kayboldu.

Olay, Gürsu Belediyesi'nde uzun süredir Belediye Muhasebe Müdürü olarak görev yapan İzzet Çekiç'in 2 gün önce hastalığını öne sürüp işe gelmemesi üzerine ortaya çıktı.

Hesapları inceleyen görevliler, evli ve 2 çocuk babası İzzet Çekiç'in, otopark ve pazaryeri inşaatları için bankada bloke edilen 1.5 milyon TL'nin başka bir hesaba parça parça aktarıldığını tespit etti. Yapılan araştırma sonucu, paranın ilçede ganyan bayii işleten ve kimliği açıklanmayan bir kişiye ait olduğu belirlendi.

Oynadığı at yarışı ve iddaa gibi oyunlar nedeniyle bu işyerine borçlanan Çekiç, borcunu ödedikten sonra kalan parayı da alarak ortadan kaybolduğu ortaya çıktı.
Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Polis, belediyeye ait parayı zimmetine geçiren muhasebeci İzze Çekiç'i arıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!