Şirket astrolojisi

Güncelleme Tarihi:

Şirket astrolojisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2012 00:00

Haberin Devamı

En kahraman teknik adam

Mars’ın da Merkür’le uyumu sayesinde detaylı analiz gerektiren konularda mükemmel iş modelleri oluşturulabilir. Bilgi sistemleri birimlerinde çalışan akıllı adamların harikalar yarattığına şahit olacağız

Merkür, astrolojide zihinsel kapasiteyi ve el becerilerini temsil eder. Güneşe en yakın konumuyla dikkat çeken hareketli gezegen, mitolojide hiç büyümeyen, sevimli haberci Tanrı Hermes olarak bilinir. Yüce Hermes’in, ıdris peygamgerle ilişkilendirildiğini de hatırlatalım. Onun izleri eski Mısır’la bağlantılıdır. ınsanlığa ticareti, terziliği, kalem kullanmayı, matematiği ve daha pek çok beceriyi öğrettiği rivayet edilir.
16 Eylül’e kadar Başak burcunda kalacak olan Merkür, en parlak dönemine giriyor. Analitik yeteneklerimizi sergileyebilmemiz, yazılı ve sözlü iletişimde etkinleşmemiz için bu haftadan itibaren tüm kapılar açılıyor. Akrep burcundaki Mars’ın da Merkür’le uyumu sayesinde detaylı analiz gerektiren pazar araştırma, programlama, nakit akışı planlama gibi konularda mükemmel iş modelleri oluşturulabilir. Bilgi sistemleri birimlerinde çalışan akıllı adamların bir anda kahraman olmaları mümkün. Teknik adamların harikalar yarattığına şahit olacağız. Teknoloji birimleri, bilgisayar ve internet bazlı, dijital iş modellerinin arka planında çalışan teknik süreçlerin, alt yapının üzerinde çalışabilir, etkin sistemler sunabilirler. Patron ve hissedarlara yapılacak küçük sunumlarla, mali raporların analizi, yorumlanması ve hazine yönetimi üzerinde püf noktaların vurgulanması önem kazanabilir. El becerisi gerektiren diş hekimliği, el sanatları, terzilik, dokuma, takı tasarımı gibi alanlarda çalışanlar, değerlerinin bilindiği bir döneme giriyor. Kısacası aklımızın kalitesinin (IQ) arttığı şu günlerde, tüm şirketler sayısal ve ince ayar yaklaşım gerektiren konulara gömülecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!