Şirket astrolojisi

Güncelleme Tarihi:

Şirket astrolojisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2011 00:00

Haberin Devamı

Şirket astrolojisi işe yarar mı

Bazen şirket astrolojisinin işe yaradığını göstermek için kanıtlara ihtiyaç oluyor. Son dönemde yazdığım iki yazımdan öngörü ve sonuçları yorumlarınıza sunuyorum. Anlatılan iki öngörü de, geçtiği burçtaki sektörleri çekici kılan Venüs dönemlerinde yaşandı

- ALTINA HÜCUM (26 Temmuz 2011): Geçtiği burca ait sektörleri çekici kılan Venüs, perşembe günü Aslan burcuna geçiyor. Sahne sanatları, eğlence, kuyumculuk, narenciye, turizm sektörlerini ön plana çıkaracak olan gezegen 22 Ağustos’a kadar Aslan burcunda kalacak. Bildiniz gibi, altın ve bağlantılı piyasaları da Aslan yönetiyor. Perşembe sonrası birkaç hafta altına rağbetin de artacağını öğrenmek hiçbirimiz için sürpriz olmayacak.
Gerçekten de altın, en büyük çıkışını 29 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında yaşadı. Dünya, altın fiyatları yükselişi karşısında pozisyon almakta zorlanan sermaye sahiplerinin haberleriyle çalkalandı.

Haberin Devamı

- PETROL FİYATLARI DAHA DA ARTACAK (9 Ekim 2011): Akrep burcu, başkalarının alanında çalışmayı gerektirir. Başkalarının paraları üzerinde çalışan bankacılar, aracı finans kuruluşları, özel fonlar Akrep burcu tarafından temsil edilir. Yeraltındaki sıvıları da temsil eden bu burç, petrol ve petrol türevleriyle doğrudan ilgili. Venüs, tüm bu sektörlerin çekiciliklerini en üst noktaya çıkarırken, petrol fiyatlarının da 2 Kasım’a kadar bizi şaşırtacak kadar yukarı çıkacağını tahmin etmek zor değil.
Petrol fiyatları belirtilen dönem içinde artış eğilimine girdi ve bugüne kadar yukarı doğru çıkmaya devam etti. Ekim ayı başında hampetrol varil fiyatı 75 ABD Doları civarında seyrederken, bugünlerde 93 ABD Doları seviyesinde.

BU HAFTA HER ŞEY AÇI?A ÇIKABİLİR

Bu hafta pazar, araştırma, soruşturma ve gizlilik isteyen tüm çalışmaların sekteye uğrama ihtimali yüksek. Her şey bir anda açığa çıkabilir. İş sonuçları bizi karar almaya itse de, yanılma payımız olduğunu düşünerek sözleşmeleri ve raporları bir kez daha gözden geçirelim. Internetten alınan haberlerin de kafamızı karıştırma ihtimaline karşılık kullandığımız bilgi kaynaklarını kontrol edelim.
Venüs ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle perşembe günü ve sonrasında geleceğe dönük iyimser stratejiler içine girebiliriz. Şirketler birkaç hafta boyunca, vizyoner adımlarla, para harcamaktan korkmadan ilerleyebilir.
Perşembe sonrası birkaç hafta yabancılarla iletişim ve iş seyahatlerinin çokça arttığını gözlemliyoruz. Yabancı dilde yazılı ve sözlü iletişim kurmak, yurtdışı müşteri ziyaretleri için zaman ayıracağız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!