Sır ölüm

Güncelleme Tarihi:

Sır ölüm
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2012 10:24

Dünyanın en zengin kadınlarından Eva Rausing, Londra'nın batısındaki bir evde ölü bulundu. 48 yaşında Rausing, Tetra-Pak olarak bilinen ambalaj malzemesinin patent sahibi ailenin geliniydi.

Haberin Devamı

Sır ölüm

Polis, ölümün sebebinin "açıklanamadığını" belirtti.

Ölüm haberini izleyen saatlerde Eva Rausing'in kocasının gözaltına alındığı haberleri yayıldı. Ancak polis gözaltına alınan 49 yaşındaki kişinin Eva Rausing'in eşi olup olmadığı hakkında yorum yapmadı.

Hans Kristian Rausing'in uyuşturucu bağlantılı bir nedenle de gözaltına alındığı söyleniyordu.

Ne var ki polis şu an itibarıyla kimliği açıklanmayan söz konusu kişinin nezarethanede değil, hastanede olduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı.

OTOPSİ SONUÇ VERMEDİ

/images/100/0x0/55ea874cf018fbb8f885e235

Haberin Devamı

Eva Rausing için Westminister Morgu'nda otopsi yapıldı ancak ölüm sebebi belirlenemedi. Otopsi sonuçları ve başka testlerle ilgili çalışmalar devam ediyor.

Rausing'in ölümüyle ilgili soruşturmayı Cinayet ve Ağır Suçlar Şubesi yürütüyor.

Polis, uyuşturucu bağlantılı bir tutuklama yaptıktan sonra evde arama yapıldığını ve ölümün bu sırada fark edildiğini açıkladı.

AİLENİN SERVETİ 10 MİLYAR DOLAR

Forbes dergisi 2010 yılında Eva Rausing'in eşinin babası Hans Rausing'i, 10 milyar dolarlık servetiyle, dünyanın en zengin 64'ncü kişisi olarak belirlemişti.

Rausing ailesi 1960'larda tetra-pak ambalaj malzemesinin patentini alarak servet elde etmişti.

Guardian gazetesi de zengin çiftin genç yaşlarda dört çocuğu olduğunu ve 1980'lerde uyuşturucu tedavisi sırasında tanıştıklarını aktarıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!