Sinpaş GYO'dan 650 milyon YTL değerinde "Ottomanors" projesi

Güncelleme Tarihi:

Sinpaş GYOdan 650 milyon YTL değerinde Ottomanors projesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2007 15:06

Sinpaş GYO'nun İstanbul dışındaki ilk projesi olan Ottomanors, “Bursa’da bir Avrupa” konsepti ile hayata geçiriliyor.

Tahmini satış değeri 650 milyon YTL olan ve yaklaşık 400 bin metrekare alan üzerine kurulacak Ottomanors’un 2200 konuttan oluşması planlanıyor.

Sinpaş GYO'nun İstanbul dışındaki ilk projesi olan Ottomanors, Bursa’da hayata geçiriyor. “Bursa’da bir Avrupa” konsepti ile oluşturulan Ottomanors Projesi’nin tanıtımı The Sofa Hotel İstanbul’da yapıldı. Toplantıya, Sinpaş GYO A.Ş Genel Müdür Başyardımcısı Ö. Faruk Çelik ve Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer katıldı.

Sinpaş GYO Genel Müdür Başyardımcısı Ö. Faruk Çelik toplantıda yaptığı konuşmada, Ottomanors’ta Osmanlı’nın geleneksel mimarisini günümüzün modernizmi ile birleştirerek Bursa’nın tarihi geçmişine yakışan bir proje ortaya koyduklarını söyledi.

Halka arz sonrası projelere hız verdiklerini belirten Çelik, “İlk dev adımı çok önem verdiğimiz Bursa’da geliştirdiğimiz Ottomanors projesi ile atıyoruz. Bursa projemizde arazinin temininden sonra süratle ve planlı bir şekilde konsept çalışmalarımızı bitirdik ve uygulama çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

Proje hakkında detaylı bilgi veren Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer ise, Ottomanors projesine başlamadan önce Bursa’nın sosyo-ekonomik, demografik ve kültürel profilini çok iyi incelediklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Bursa insanının kültürlü, şehirli, geleneksel ama aynı zamanda yenilikçi yapısının Sinpaş GYO‘nun hedeflediği yüksek yaşam standardları ile örtüştüğünü gördük. 700 yıllık bir imparatorluğa başkentlik yapmış Bursa’nın tarihi ve mimari zenginliğini projenin tasarımında göz önünde bulundurduk. Yine Bursa’nın güncel şehir hayatını inceleyerek sosyal ihtiyaçlarını ortaya koyduk. Projenin konsept geliştirme safhasında, arazi geliştirme ve pazarlama departmanlarımızla çalışırken bu verilerle yola çıktık Bize göre bir konut projesi; parklar, meydanlar, ortak sosyal paylaşımlar demektir. Bu vizyonla Ottomanors projemizde yüksek yaşam standartları ve estetik şehirleri ile medeni bir hayat sunan Avrupa’nın zengin yaşam tarzını Bursa’ya taşıdık.”

Ottomanors Projesi’nde Yalı Köşkleri, Asmalı Yalılar, Kemer Residence, Park Konakları ve Gök Kuleler olmak üzere beş değişik mimari sunuluyor. Bunlar içinde 21 farklı ev seçeneği, 41 değişik metrekare alternatifi ile sunuluyor. 82 metrekare büyüklüğünde ve 119 bin YTL değerinde stüdyo dairelerden başlayan ve 598 metrekare ve 1 milyon 471 bin YTL'ye çıkan Yalı Köşkler’e kadar çeşitlenen konutlar, Sinpaş GYO’nun kendi bünyesinde 24 ay vade avantajı ile 20 Ekim 2007 itibariyle satışa sunulacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!