Siniora Bodrum'un tadını çıkarıyor

Güncelleme Tarihi:

Siniora Bodrumun tadını çıkarıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2008 17:14

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi'nde tatilini eşi ve çocuklarıyla geçiren Lübnan Başbakanı Fuad Siniora, Bodrum’un tadını çıkarmayı başardı. Geceleri Bodrum sokaklarında gezen ve her gece ayrı bir restoranda yemek yiyen Siniora bugün de parasailing bot ile cennet koyları gezdi ve denize girdi.

Haberin Devamı

Yalı beldesi sahilindeki Kempinski Barbaros Bay Hotel’de eşi Zına Siniora, çocukları May ve Walel ile tatilini geçiren Başbakan Fuad Siniora bu sabah Barbaros koyunda yürüyüş yaptı. Siniora daha sonra eşi, çocukları ve yakınlarıyla su sporlarında paraşüt çekmekte kullanılan 8 metrelik parasailing sürat botu ile Tavşanburnu, Karaada, Akvaryum ve Haremtan koylarını gezdi ve denize girdi.

Siniora’nın otelden bot ile ayrılışının görüntülenmesini istemeyen başbakanlık korumaları ve Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne ait polislerin Yalı sahilindeki bazı otobüs ve dolmuş duraklarını tuttukları, vatandaşları ve gazetecileri yanaştırmadıkları görüldü. Gazetecilerin görüntü aldıkları sırada başbakanlık korumalarından bazılarının objektif ve kameraların önüne geçerek kapatmak istemesi ve makinaların yönünü değiştirmek istemesi üzerine gergin anlar yaşandı. Başbakanlık korumalarının Barbaros Koyu ve Kempinski Otel’in fotoğraf ve görüntülerini çekmeye çalışan yerli ve yabancı turistlere de uyarılarda bulundukları, otele 2 kilometre kalana kadar kimseyi yaklaştırmadıkları görüldü.

Haberin Devamı

Bodrum’daki tatilinden çok memnun kaldığını belirten Siniora ve ailesinin yarın sabah ülkesine dönmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!