Simon Falette kimdir ve hangi takımlarda oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Simon Falette kimdir ve hangi takımlarda oynadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2020 14:33

Simon Falette, transfer gündeminin odak noktası olmasının ardından hangi takımlarda oynadığı, mevkisi ve fiziki özellikleri ile merak edilmeye başlandı. Kariyerine Fransa'da başlayan Simon Falette, Fransa Ligi dışında sadece Almanya'da oynadı. Peki, Simon Falette kimdir ve kaç yaşında? İşte, birçok vatandaşın merakla araştırdığı Simon Falette ve hangi takımda oynadığı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Simon Falette, 19 Şubat 1992 tarihinde Fransa'nın Le Mans kentinde dünyaya geldi. Babasının teknik direktör olarak görev aldığı FC Tours takımında futbola amatör olarak başlayan Simon Falette, 2007 yılında Lorient takımının alt yapısına transfer oldu.

2012 yılına kadar burada top koşturan Gine asıllı Fransız futbolcu, 2012/2013 sezonunda Stade Lavallois takımına kiralanmıştır. Sonraki sene ise Stade Brest 29 takımına kiralanan Fransız futbolcu, burada beğenilince bonservisi ile birlikte takıma dahil olmuştur. 

2016 yılında Metz takımına bonservisi elinde bir şekilde transfer olan oyuncu, 2017 yılında Eintracht Frankfurt takımında 2 milyon 700 bin Euro bedelle transfer oldu.

Stoper mevkinde forma giyen 1,85 boyundaki oyuncu, sol ayağına hakimdir.

BAKMADAN GEÇME!